Reklama

Reklama

Setkání s hvězdou

(seriál)
všechny plakáty
TV spot
Povídkový / Komedie / Drama
Česko, (2011–2012), 5 h 40 min (Minutáž: 74–98 min)

Předloha:

Ivan Klíma (povídka)

Hrají:

Jiří Langmajer, Valeria Beliasava, Jan Budař, Zdena Herfortová, Filip Čapka, Jana Hlaváčová, Juraj Kukura, Jiří Bednář, Vilma Cibulková, Norbert Lichý, Lukáš Langmajer, Jana Pidrmanová (více)
(další profese)

Epizody(4)

Recenze uživatele mira007 k tomuto seriálu (5)

Setkání s hvězdou (2011) 

TV cyklus čtyř dílů, které obsahovaly tři mikropříběhy s vybranou hereckou osobností v hlavní roli. Jakási obdoba Bakalářů, ikdyž některé příběhy byly v žánru těžký thriller až horor. Nejlepší v tomto pořadí E02 E04 E01 E03. ()

Vilma Cibulková (2011) (E01) 

Příběhy Cibulkové jsou vyšší level kvality než u Bolka, ale vytratila se snaha o komedii a přitlačilo na horor. ()

Jana Hlaváčová (2012) (E02) 

Příběhy v cyklu Setkání s hvězdou s paní Hlaváčovou v režii Stracha měly ze všech nějaké nej - Student - nejlepší obsazení ( Abrhám, Pidrmanová ), Nenávist s malým Donutilem nejmrazivější a Podvodnice s Munzarem nejzábavnější a nejlepší mikropříběh ze všech. ()

Boleslav Polívka (2012) (E03) 

Bolek ve třech rolích v režii Zelenky rovná se cosi jako Bakaláři ale ne tak vtipné určeno pro důchody. Dvě hvězdy za Goldflama a Ivetu Austovou. ()

Dagmar Havlová (2012) (E04) 

Dagmar Havlová ve třech povídkách s režií j.Stracha. Klára - zajímavá story , dobře vyprávěná a zahraná, ale naprosto nijakým koncem/ pointou, takže krom toho, že Stropnický stáhl podprsenku Anetě Vrzalové a Donutil se čím dál víc podobá Donutilovi nic moc. Tony - asi nejlepší story a pointa, herecky vděčné pro Dagmar i Novotného. Tereza - úplně mimo povídka bez pointy. Barbora Jánová jako ohebná tanečnice sexy, ale kdyby tam ta postava vůbec nehrála, tak se taky nic nestane. Preis supr, ale story bída. Podtrženo sečteno - dobré obsazení, celkem dobře vyprávěné,slabší story, průměrná tv zábava. ( mírně nadprůměrná) ()

Reklama

Reklama