Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Park Mi-young (Mi-ran Ra) bývala drsňácká policistka v oddělení závažných zločinů. Po porodu ji ovšem posadí za stůl do oddělení stížností, kde jí šlape na paty nepříjemná šéfová. Její švagrová, mladá a nadšená Cho Ji-hye (Seong-kyeong Lee), pracuje na stejné policejní stanici jako detektiv. Když jednoho dne způsobí průšvih, přeloží ji do oddělení k Mi-young. Tam společně narazí na případ, který je zavede do prostředí tanečních klubů, obchodů s drogami a pornografických nahrávek. (LangiJ)

(více)

Recenze (2)

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Podle reportáže se mi zdál film fajn a těšila jsem na další JK komedii, takže zdejší mizerné hodnocení mě celkem překvapilo. Teď, když jsem to zkoukla, musím říct, že to tak hrozný není. Sice jsem čekala větší zábavu, ale průměr to pro mě prostě je. I bych se nebránila na to někdy v budoucnu mrknout znovu. Duo (trio) policistek bylo fajn a potěšila i menší rolička Yoon Sang-hyuna, který tam byl za nemotornýho troubu. Pokud jde o příběh, přišlo mi, že se tvůrci tak trochu inspirovali skandálem, který už nějakou dobu hýbe korejským zábavným průmyslem. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Oukej, na jednu stranu se mi ta touha pomstít se jako žena za ženu a spolčit se při tom s další ženou líbila, ale to je vlastně jediná silná myšlenka filmu. Přestože úvodní scéna na stanici vypadala slibně, potom se dostaneme do hodně jednoduchého a nelogického vyšetřování, které je někde na hraně toho, co jsem schopna scénáristům tolerovat. Že bych se trhala smíchy se říct taky nedá. Naštěstí, je to aspoň docela slušně zahrané. Na zkrácení dlouhé chvíle je to dostačující, znovu bych tomu ale asi čas nevěnovala. 2,5* ()

Reklama

Galerie (53)

Reklama

Reklama