Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Willowdean, které její matka neřekne jinak než knedlíček, je oplácaná dcera bývalé královny krásy. Ze vzdoru se přihlásí do matčiny soutěže o nejkrásnější teenagerku. Způsobí tím rozruch a revoluci v oblasti podobných klání, obzvláště poté, co se jejím příkladem začnou řídit i další dívky. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (53)

silentname 

všechny recenze uživatele

"Dumplin´" ma nakoniec viac než príjemne prekvapilo. Začalo to ako okey film plný klasických momentiek a všetkých klišé a šablón. A popravde ten film aj je predvídateľne spracovaný a točíme sa okolo klasických momentiek, ktoré sme videli miliónkrát. No na druhú stranu mám pocit, že má skvelých hercov v hlavných rolách a dobré postavy vo vedľajších rolách, ktoré to pre mňa celé dvíhajú. Nevadia mi klišé, ak to dokážu pretlačiť postavy a spraví sa z toho tým pádom oveľa príjemnejší film, než som čakal. Danielle Macdonald je skvelou hlavnou hrdinkou. Má svoje plusy, má svoje mínusy a potrebuje niektoré veci pochopiť. A hlavne sa vnútorne zmieriť s dvoma vecami. Smrťou jej milovanej tety Lucy a sama so sebou. A nakoľko som sám tučný, dokážem jej veľmi dobre porozumieť a vidieť jej problémy ako skutočné. Nie sú to len veci, ktoré sa dajú vnímať ako klišé. Je potrebné sa vedieť vyrovnať sám so sebou. A prijať sa. Inak nebudeme schopní byť nikdy skutočne šťastní. Vedľajšie postavy Millie a Hannah sú vynikajúce. Prinášajú skvelú komédiu a s Millie prichádza aj veľká dávka srdca. A keď bude mať na konci svoju momentku, prišla mi veľmi zaslúžená. Jennifer Aniston je tu v trošku menej sympatickej role, no pravda je taká, že jej len trvá veľmi dlho, kým niektoré veci pochopí. A keď si ich uvedomí, je to skutočne silná momentka, ktorá funguje. Film však degraduje fakt, že mu chýba trošku väčšej originality. Tentokrát je to dobre zabalené klišé. Ale stále je to klišé. Ale ak mám byť úprimný, tak sa na to oveľa lepšie pozerá, než na tie, ktoré sa ani nevedeli poriadne zabaliť. Takže si myslím, že film môžem odporúčať všetkým, ktorí majú radi tento typ filmov. Je to príjemné, je to milé a má to srdce. A to sa počíta. Hodnotenie: B+ ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Stejně jako minulý rok o letošní jsem zahájil s Jennifer Aniston a zatímco loni to byla depka, letos to byla kravina, respektive umím si představit že holky to může oslovit, pokud ten film urovná tlustý holky, tak super, ale na mě to celý bylo příliš ženský, soutěžě miss mě nikdy moc nebrali, tedy krom rozhovorů s kandidátkama, tolik nechtěnýho humoru jinde nenajdu. Kdyby se tam Jenn alespon slíkla, ale takhle to bylo děsně ubulený. Nic pro mě. ()

Reklama

siloalampa odpad!

všechny recenze uživatele

Podporovať tučnotu a transvestitov dokázali prví Američania aj preto, že tam najviac obéznych a nesprávne orientovaných sprvu žilo. (aj to sú volebné hlasy) Dnes ich je podstatne viac po celom svete. Osobne proti nim nič nemám. Nik so zdravým rozumom však nebude vyvracať, že obe abnormality sú diagnóza. Tvorcovia na to asi nejak pozabudli a zvolili akýsi falošne nesprávny typ terapie, ktorý nemôže fungovať ani v rozprávkach. Okrem iného, ani film ako taký za nič nestál, ale ak budeme tolerovať podobné druhy námetov, svet je čoskoro v riti. (asi už je aj bez toho) ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch snímků, který ač je oz první minuty klišovitou pohádkou o ošklivém káčátku, které zlého draka přemůže, sympatizujete s hlavním hrdinou až do závěrečných titulků. Metráček po donutsku, Jennifer Aniston je MCBP!, vnitřní krása nad tu vnější, jez do polosyta, když knedlíček tak ten co pluje proti proudu a mnoho dalších hesel v jedné pozitivní energii přinášející dramedii se šťastným koncem. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Vůbec to není hrozný film, ale musím říct, že ty tlustoprdky na mě ze začátku působily fakt odpudivě (a to nechci nikoho urážet, protože to může být štítnou žlázou, nebo antidepresivy - sám jsem přibral po antidepresivech 40kilo). Jak ovšem plyne čas, tak si hlavní představitelky oblíbíte, a je to celkem slušná komedie, a i když gró příběhu je opravdu tupé, film samotný vůbec tupý není a konec je celkem fajn...60% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama