Reklama

Reklama

Momentum Generation

  • USA Momentum Generation
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Momentum Generation se věnuje silné generaci, která změnila surfing z alternativní zábavy a vyjádření životního stylu na sport, jenž bude příští rok zastoupen na letní olympiádě v Japonsku. Nejznámější osobnosti světového surfingu (Kelly Slater, Taylor Steele, Taylor Knox a další) se dohodli, že společně odvypráví příběh tvůrcům filmu – ti mají poprvé možnost nahlédnout do jejich soukromého života.Dokumentární film o inspirativních příbězích, které jsou plné akce, pádů, vzestupů, kamarádství a hlavně surfování. (Prague Surf Film Festival)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Hawaj 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo pro mně osobně velký wow. Část toho jsem prožil s toudle generací na dálku a maličkej kus viděl i na vlastní oči když zavítali do Evropy na závody, ale vidět takhle retroperspektivně jak tahle generace co totálně změnila surfing na světovej masovej sport vlastně vznikla a co jí stvořilo, byl teda hodně velkej zážitek. Je to sice trošku melodramatický a osobní, ale dá se to v pohodě přežít. :D A teď bych chtěl vidět ještě druhej díl, kde rozberou revoluci prken a ježdění kterou, kterou tahle banda přinesla. No prostě víc serfingu než psychologickejch sond a osudů. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Příjemně natočená vášeň pro surfing. I přes nějaké to úmrtí, nijak výrazně dramatické a spíše pozitivně naladěné, že bych si hned nějakou tu vlnu na Labi dal. ()

Reklama

shade000 

všechny recenze uživatele

Dokument o surfingu ako takom. Je to niečo ako pre lyžiarov All I Can alebo snowboardistov The Art of Flight prípadne The Fourth Phase. Jednoducho povinnosť a dokonalosť... ()

Reklama

Reklama