Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na začátku to bylo takové reprezentativní manželství krásné ženy a úspěšného muže. Jenže Magda touží po dítěti a manžel, odjíždějící opět na jednu ze svých služebních cest, jí připomene, že si ji vzal právě proto, že žádné dítě nechtěla. V noci vzbudí Magdu telefon. Nemocnice ji informuje, že měl manžel dopravní nehodu. Žena jede okamžitě za ním. Na místě zjistí, že manžel utrpěl jen lehčí zranění. Jeho spolujezdkyně je na tom daleko hůř. Zjištění, že jí byl muž nevěrný, ještě není to nejhorší... (Česká televize)

(více)

Recenze (58)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Tento snímek jsem měla v úmyslu zhlédnout díky obsazení mého oblíbeného herce Jiřího Langmajera a sympatické Jitce Schneiderové, kterou jsem zatím viděla v Samotářích. Po chvíli se středem mého hlavního zájmu stala excelující Jitka a také roztomilý a pihatý, avšak chvílemi zároveň přidrzlý a nesnesitelný lotřík v podání Matyáše Valenty. Myslím, že z toho kluka něco bude. ()

paascha 

všechny recenze uživatele

Asi nejpřesvědčivější z celého toho ansámblu byl suchý Langoš. Ostatní, zvlášť zcela a jako obvykle trapná a přehrávající Bendová a ten malej fakan, byli naprosto děsný... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 5/10/// +Matyáš Valenta a Jitka Schneiderová, příběh -občas slabší dialogy, některé zbytečné scény/// Zaujalo mě to, i když je to hodně melancholické. Matyáše Valentu jsem si užil, je to zřejmě nejtalentovanější mladá tvářička a po dlouhé době jsem ve filmu viděl Vladimíra Brabce. Na otázku "Čím by jsi chtěl být?" jsem chtěl slyšet jasnou odpověď :-)/// Celkem 67%/// ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Člověku asi musí sednout nálada, aby se mu průměrná televizní tvorba líbila. Mně sedla, stejně jako Jitka Schneiderová v hlavní roli. O scénáři a jeho vykonstruovanosti by se dalo polemizovat.. já myslím, že v dnešní době se může i tohle bez problému stát.. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednak se mi zdá, že to ani do koncepce cyklu Oběti nezapadá a scenárista by udělal lépe, kdyby si hlavní hrdinka ani nechodila vylévat srdce k Františku Němcovi. On ten scénář ani nemá na standard, který si autor předchozími díly volného cyklu nastavil. Jinak zahrané i natočené je to velmi dobře, nedostatky vidím vážně „jen“ v příběhu. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scénárista Miroslav Sovják rozehrál v Karambolu tolik spletitých cest, že se z nich nevymotal a u mě teda narazil. Herecky koukatelné, ale příběh celkově se mi zdál vykonstruovaný. Školáka Marka by smrt matky opravdu nepoznamenala? A kdo se o něj staral v době hospitalizace matky v nemocnici, když "strejda" (Langmajer) byl taky připoután k lůžku? Když už je v příběhu Marek předmětem doličným - o něho snad šlo - tak měl mít patřičný prostor. Hra na mariňáka připomínala Robinsonku. Při setkání Vránové, Brabce, Schneiderové a Valenty ale vznikl vtipný dialog: Vránová: "Ten kluk patří do polepšovny." Brabec: "To ty jsi nepolepšitelná.. Vránová byla přesvědčivá starostlivá paní, na protest jejímu vystupování bych tu rybičku možná taky spolkl; slovy Marka "z prdele". Jen jsem čekal, že Marek na dotaz Čím chceš být, chlapče? odpoví: Majorem Zemanem:-) Z cyklu Oběti prostě slabší kousek. ()

sharky 

všechny recenze uživatele

Jitka Schneiderová patří k nejlepším českým herečkám, její výkon je výborný. Ale scénáristé se moc nesnažili a zajímavý náměť napěchovali spoustou nezajímavých scén a psychologicky je to trošku nevěrohodně naservírované. 50% ()

duklak2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabší díl z cyklu Oběti. Langmajer byl zde hodně "mrtvý". Nebo tak utahaný z práce?:) Překvapilo mě, že malého kluka smrt matky moc nepoznamenala. Na tom měli tvůrci více zapracovat. Schneiderová svoji roli zvládla obstojně a další herecké výkony hodnotit nelze, jelikož ostatní postavy si moc nezahrály:) Hodnotím slabšími třemi hvězdami. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Objektivně je to na 3 a kousek hvězdy, ale abych trochu vyvážil nevyvážené kritické žvásty tady, dávám hvěždy čtyři. ()

argenson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Námět nepochybně zajímavej, ale hrozně se to táhne. Schneiderová a Valenta výborní. Pobavila Gabriela Vránová, která tu po čtvrtstoletí hraje megeru ve stylu učitelky Hajské :-) ()

Terva 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak po deseti letech vývoje seriálu Oběti, se tvůrci nějak zasekli a vyměkli, protože tohle je jednoznačně nejhorší příběh. Žádné emoce, žádné napětí POZOR SPOILER - Je to první příběh, který skončí šťastně a kladně pro hlavní hrdinku. - KONEC SPOILERU. CITÁT - Každý si myslí, že ten druhý má víc štěstí, než on........... Celkem běžný rodinný příběh, kdy je žena schopna udělat cokoliv pro svého muže, ale najednou zjišťuje, že se to nedaří a je pozdě. Tentokrát mi ani nesedlo herecké obsazení. CITÁT - V tuhle chvilku mě napadlo, že můžeme být, opět rodina........ Mě to připadalo spíše jako Růžová zahrada a ne cyklus Oběti. Prostě skoro blbost. ()

NinonL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebyl to až tak špatný film. Jiří Langmajer opět v negativní roli, tentokrát definitivně. Sympatický mladý herec Matyáš Valenta a klasicky dobrá Jitka Schneiderová. Stojí za to vidět, mohlo se to stát. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trošku mi to přišlo jako další díl Soukromých pastí, které odvysílala TV NOVA. Jiří Langmajer a Jitka Schneiderová se k sobě vůbec nehodili. Jinak námět byl docela zajímavý. Takového manžela bych asi zabila.On měl ještě tu drzost přívést své podváděné manželce cizí dítě. Neuvěřitelné. ()

Sammya 

všechny recenze uživatele

Nomálně mě na české filmy nikdo nedonutí se koukat ani omylem, ale k tomuhle jsem se dostala náhodou a z osobních důvodů mě děj velmi zasáhl. Škoda otevřeného konce, i když byl dojemný. ()

Reklama

Reklama