Reklama

Reklama

Oběti

(seriál)
všechny plakáty
TV spot
Česko, (1999–2008), 11 h 10 min (Minutáž: 78–90 min)

Režie:

Petr Slavík

Scénář:

Miroslav Sovják

Hrají:

Zbyněk Fric, Karel Zima, Libor Žídek, Josef Nedorost, Jiří Bábek, Vladimír Dlouhý, Klára Pollertová-Trojanová, Bohumil Klepl, Bronislav Poloczek, Jenovéfa Boková, Jiří Kodet, Marie Spurná (více)
(další profese)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Na televizní obrazovku se vrací cyklus Oběti o lidech postižených zločinem. Vzrůstající zločinnost a stále častější osobní zkušenost každého z nás, kteří jsme byli oloupeni, vykradeni, napadeni, s nemohoucí spravedlností, která někdy z nepochopitelných důvodů nahrává spíše zločinci než jeho oběti, vedla scenáristu Miroslava Sovjáka a režiséra Petra Slavíka k vytvoření této série. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele kocik1 k tomuto seriálu (1)

Karambol (2008) (E08) 

Tak tohle se vážně nepovedlo. Ne že by to nebylo dívatelné, to je, celkem dobře. Ne že by to nebyl dobrý námět. To zas jo, byl. Jenže: kdo vlastně psal scénář? Proč tady není nikde uvedený? Vůbec bych se nedivila, kdyby se za svůj výplod scénárista styděl.:-( Je to totiž snůška taková nesmyslů a nelogičností, až si člověk říká, že to snad ani není možný. Děcko, kterému si ani nezasteskne po vlastní mámě, když mu umře. No co, byla a už není... Byt - to by mě fakt zajímalo, jak mohl manžel přenechat byt svojí milenky svojí manželce. Od kdy se v rámci majetkového vyrovnání bere z cizího? Dědicem je snad dítě, pokud je byt v OV. Pokud je pronajatý nebo státní, no, to snad už vůbec ne. Navic mi manželka tedy nepřipadala, že by se nechala lehce očesat..., on pěkný velký vybavený moderní byt a ona cizí starý, menší....., takhle se dělí společné jmění manželů? A pak odebrání dítětě? Vážně takhle? Opravdu se nejdřív docela normálně nevyzve k předání takovým tím normálním způsobem, aby se dítě nestresovalo a tyhle gestapácké metody nepřijdou na přetřes teprve tehdy, když to jinak nejde? Nojo, ale to by nebylo tak efektní. A abych nezapomněla: znáte někdo někoho, kdo hladí kočku proti srsti? ()

Reklama

Reklama