Reklama

Reklama

Epizody(6)

Recenze (6)

draxxi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani tato rada si prilis nelame hlavu s logikou, a ani tady si neodposti klise jako auto co nejde nastartovat... Presto je to svizna, drsna, krvavs a napinava podivana. A padouch dost dobrej na to, aby nam natocili treti radu... 26/10/2020 68% ()

Zagger 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohuzel 2. serie je uplne jiny serial a uz ho s preskakovanim dokoukavam jen z povinnosti. Revenge girl byla mnohem stavnatejsi a v podstate vlekla ale vyzivna road movie plna divnych domorodcu, lokaci atd. Tohle je namichana banda idiotu, ruznych heroes, hysterek atd, ve stylu priblbleho LOST a lovi je vrah po jednom, milionkrat omleta nuda tentokrat z wolf creek universe, prehlidka ruznych smrti bez masa a stavy. Hlavni hrdinka ze serie 2, na kterou se dalo jak koukat, tak ji to clovek vicemene veril, fandil, sympatizoval, zmizela.. a byla nahrazena autobusem kktu a clovek fandi leda vrahovi, aby prezil do dalsi serie, pac ty lidi neznam, nepovedlo se jim vybudovat jakekoli pouto s divakem, tedy mnou,, a je mi upe jedno jestli skapou ted a nebo pozdejc, nebo nekdo prezije. Vlastne neni mi to jedno, je to tak hrozny cast, at pochcipaji vsichni, hlavne ta hysterka, ktera z nejakeho duvodu furt zije uz 4 epizody :D Majk Krejci, ktery mel jasny krasny rukopis, je v druhe serii dost vyeskalovan do magora, ze po dvou filmech a prvni serii mu to moc neverim, fakt to neni freddy krueger zaporak, ikdyz ma podobne rysy v obliceji. Majk je osamely vlk, ktery si gurmansky debuziruje obeti, ktere se mu pripletou do cesty, smakuje si je, nevozi si je pohromade na strelnici, nemyslim si, ze by ho to bavilo, je vetsi labuznik. Co je vetsi zabava v GTA? Chytnout se nahodneho ridice a ulovit si ho, nebo pozabijet bezbranne npc naservirovane na jednom fleku :)) ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá řada je pojata zase o něco jinak a je to dobře. Mínusem je jen nucené natahování děje, které místy ztrácí energii, i když z druhé stránky pohledu to zase dává čas ve budování děsivé atmosféry a dramatizaci. Čím to tvůrci zprasili nejvíce, je použití nového kodexu BLM a LGBT… Ohledně BLM se nejedná o to, že tu jsou nově herci černé pleti, ale že tu je použit vztah mezi černochem a běloškou, co je novodobá propaganda jedné rasy. Ohledně LGBT… tu jsou jak lesbičky, tak i gayové. Proč? To je v příběhu tak ohromně důležité? Co se týče onoho příběhu jako takového, po hororové stránce je to dobré, ale proč si masový vrah Mick Taylor se všemi tak dlouho hraje je skutečně otázkou. Žánrem dobré, ale chtělo to mít ten scénář propracovanější, aby nebylo tak okaté natahování. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (5)

  • Tato epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
  • Zmíněna karosa B 741 byl městský kloubový autobus vyráběný společností Karosa Vysoké Mýto v letech 1991 až 1997. (Duoscop)
  • V 10. minutě hraje písnička „Because I Love You“ od Master's Apprentices. Ve 39. minutě hraje „You Were Right“ od RÜFÜS. (Duoscop)

Reklama

Reklama