Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po dlouhé túře v buši Mick napájí turisty „dešťovou vodou z vrcholu“, v níž předtím rozpustil nějakou drogu. Skupina ztratí vědomí, Probudí se o den později a zjistí, že autobus stojí uprostřed pustiny. Micka není nikde vidět a Ritchie, baterie a satelitní telefon jsou pryč. Mick vyřízne Ritchiemu jazyk a zaživa ho pohřbí v termitišti. Danny a Johnny se vydají hledat pomoc a narazí na Micka. Zbytek skupiny je zděšen, když najde Davovo tělo v chladicím přívěsu a uvědomí si, že to nejspíš udělal Mick. Když několik osob ze skupiny zjišťuje, co je to venku za hluk, Mick střelí puškou do nádrží autobusu a ty explodují. Uvnitř zůstal Wade a Emma, Michelle je těžce popálená a Bruceho probodla střepina. (Filmbox)

(více)

Recenze (2)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konec Road Movie. Děj se opět vyvíjí pomalu a v zájmu věci přímočaře. Z reálného hlediska trefný vývoj překvapení vedoucí k podezření až k hrozbě, nakonec končící naprostým peklem. Dramatizace tak pomaloučku nabírá na obrátkách okamžiků daného žánru. ()

Reklama

Zajímavosti (1)

  • V 10. minutě hraje písnička „Because I Love You“ od Master's Apprentices. Ve 39. minutě hraje „You Were Right“ od RÜFÜS. (Duoscop)

Reklama

Reklama