Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(12)

Antologický seriál, který se zaměřuje na různé postavy napadené šíleným sériovým vrahem Mickem Taylorem v australském vnitrozemí... (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (35)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Miluji seriálové horrory a zbožňuji WOLF CREEK. Navíc John Jarratt je skvělý úchylák :-) Těším se na další díly. ... Tak nějak po tom 4. díle už nějak zaspávám... Čekal jsem pomstu ve stylu "Plivu na Váš hrob", ale tahle kráva je mimo. 60% Tak máme tu 2. sérii a ta je skvělá, napínavá - 80% a doufám, že bude i další série :-) ()

Psychor 

všechny recenze uživatele

Jakožto hororový expert musím této seriálové adaptaci Wolf Creeku zatleskat, jelikož zcela předčila oba celovečerní díly. Seriál těží zejména z úchvatného hudebního doprovodu Burkharda von Dallwitze, díky kterému se Wolf Creek v kombinaci s unikátním prostředím australské buše stává opravdu hypnotickou podívanou, jež si však neustále udržuje potřebné napětí. Bezpochyby pomohla také změna režie, se kterou si až překvapivě dobře poradil Tony Tilse. Jediná výtka tak směřuje k místy haprujícímu scénáři, za což dávám hvězdu dolů. ()

Reklama

BlackHood 

všechny recenze uživatele

Někteří tady kritizují, jaká to byla nuda, a jak je hlavní hrdinka pitomá. Tito uživatelé totálně nepochopili smysl tohoto seriálu. Neměla to být akční jízda, ale silný atmosférický snímek, o holce, které lovec zabil rodiče a malého brášku. Atmosféra ze seriálu je celou dobu napjatá a originální. A hlavní hrdinka je sympatická a přežívala v Austrálii celkem obstojně. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pilot hodně navnadil. Mick Taylor ve vrcholné formě zase jednou vyvraždil nějakou tu rodinku a přeživší dorostenka se kvůli policejní neschopnosti rozhodne pomstít sama. Jenže pak šlo všechno do kopru. Z lehce nesympatického děvčete se ovšem vyklubala nesnesitelná husa, která se pět dílů poflakuje po Austrálii, aby našla zabijáka, což je místy nuda k uzoufání. Sem tam se sice v příběhu vyloupne Jarratt, aby někoho oddělal a divákovi tak připomenul, proč se na to vlastně kouká, ale těch okamžiků bylo strašně málo. Jako film by to asi fungovalo, ale to rozparcelování do šesti dílů je o ničem. 30% ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Po slušném rozjezdu divák zařízne, protože Mick přestane zařezávat lidi. Fajn nápad přepnout do rape/revenge flicku a seriálový formát využít k pozvolné proměně ústřední oběti v odhodlanou lovkyni. Jenomže přibývají vedlejší postavy a dějové linky, které mají vyplnit ten zhruba 5 a půl hodinový čas. Velmi dlouho se tvůrci kodrcají k finále, které ani nestojí za to. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (7)

  • Zmíněna karosa B 741 byl městský kloubový autobus vyráběný společností Karosa Vysoké Mýto v letech 1991 až 1997. (Duoscop)
  • V úvodních titulcích hraje „Land Down Under“ od Sabriny Schultz. (Duoscop)
  • Tato epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama