Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Valerie Kleinová (Zuzana Stirská), takřka šedesátiletá bývalá hvězda české pop music, se touží vrátit na pódia a pod světla reflektorů a před užaslé publikum, které tak milovala. V návratu na výsluní jí ale brání obrovské problémy v soukromí. Zlomila ji smrt syna, hazardního hráče, ničí ji odloučení od vnuka, od něhož ji snacha po tragické události odtrhla a trpí nedostatkem financí. To všechno se hluboko zarylo do její psychiky. S pomocí lékařky Kellerové chce začít nový život... Osud Kleinové je typickým případem kdysi velmi slavných lidí, kteří se nedokázali smířit s odchodem popularity, stárnutím a změnou životního stylu. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (4)

honajz 

všechny recenze uživatele

Chápu, že svým způsobem jde o reminiscence na předchozí díly a navázání nějakými novými osudy, ale přijde mi to neskutečně amatérské a amatérsky zahrané, střižené i režírované. Magnuskovi jeho drsoně nevěřím, opravdu se svou vizáží hodí spíše do role tak trochu ňoumy, který ale může občas překvapit, než do permanentního tvrďáka. Docela by mě zajímalo, čím okouzlil svou filmovou manželku. Nakonec překvapivě nejlépe hrají Jiří Štědroň a Eva Pilarové, jíž člověk ten její proslov věří se vším všudy, i s tím nádechem odsouzení a trpkosti. A vypomáhat si vnitřními monology je skutečně slabota filmaře nehodná. ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Brát to vážně opravdu nejde, scénáristicky je to šílené. Ale je tam vždycky alespoň snaha o nějaký lidský příběh. Zároveň je sympatické, že po dlouhé době vidíme spoustu českých herců, kteří v televizi už dlouho v ničem nehráli. Jen je škoda, že jim příležitost nedal někdo trochu jiného formátu, než zrovna Magnusek... ()

tsatsiki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

přiznám se, že Rafael a Zuzana Stírští mě neoslovili, ale Labuda, Brožová či Pilarová, Brodská mě velice svýmy výkony zaujali. Celé stopy jsou propracovanější, lépe natočené, plus jsou zde přidané vnitřní hlasy hlavní hrdinky Kelerové, takže je to spestření pro diváka. Celé to bylo velice zajímavě napsané a zahrané. ()

Indominus 

všechny recenze uživatele

Oproti ostatním jsem neviděl špatný herecký výkon (viděli jste někdy lidi na psychiatrii?). A ani Cibulku jsem neměl nutkavě potřebu kopnout do držky, to je co říct. Trochu zbytečný voiceover. Ale jinak to je lepší, než vše co vyprodukovala ČT za drahnou dobu (a za draho, za naše!). 60% ()

Reklama

Reklama