Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Výsledky kontroly potvrdily nejhorší obavy ředitele nemocnice - dokazují, že doktorka Kellerová přijala úplatek ve výši 500 000 korun. Ředitel nemocnice si bere čas na osobní prošetření celé situace. O spronevěře se náhodou dozví doktor Walek, který to okamžitě a s velkou radostí oznámí doktoru Landovi. Na poradě přimářů, za všeobecného údivu, oznámí ředitel výsledky kontroly. MUDr. Kellerová je v šoku. Ví, kdo za tím je a okamžitě chce navšítit bývalého ředitele Weisse. Keller podlehne pokušení navštívit milenku Janu, ale na poslední chvíli couvne. Dostane nečekanou návštěvu - tchána, se kterým má upřímný rozhovor. Přehodnotí situaci a rozhodne se poslechnout radu specialisty a odchází na léčení. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (3)

triatlet odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za klad tohoto dílu se dá považovat neúčast Magnuska jako herce. Ale odlet postavy Weisse do Egypta, to je další scénáristický úlet. Celkově přetrvávají nešvary hraničící s amatérským domácím videem. Rozdělení do dvou dílů je nefunkční. ()

tsatsiki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Triatlet se svými komentáři mířícími proti Magnuskovi nezklamal. Tento díl Stop života je nejlepší věc, kterou pan Magnusek natočil. Skvěle zahraný příběh, který je i výborně napsaný, dokonce i dialogy jsou pěkně napsané, což není u Stop vždy pravidlem.Výběr Petra Cempera do hlavní role byl od režiséra skvělý tah. A Petr Nárožný tu také exceluje, stejně tak tuto dvojici výborně doplňuje Brožová. Navíc je film okořeněn o herecké legendy Zdenu Studenkovou a Gabrielu Vránovou. Hodnotím jen první díl z druhého Barrandov udělal Barrandovskou ordinaci a to by hodnocení velmi ublížilo. ()

Reklama

Reklama