Reklama

Reklama

Stopy života

(seriál)
Česko, (2013–2015), 16 h 44 min (Minutáž: 45–60 min)

Hrají:

Petra Molnárová, Tomáš Magnusek, Vladimír Čech ml., Vlasta Peterková, Mojmír Maděrič, Michaela Kudláčková, Oldřich Kaiser, David Laňka, Adriana Bajtková, Jan Kačer, Valentina Thielová (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(19)

Recenze (3)

Martinmt29 

všechny recenze uživatele

Slabé příběhy s hereckými legendami - u mnoha to byla poslední možnost - Ladislav Chudík, Jiří Krytinář, Luba Skořepová, Vladimír Čech atd..a jedna z mála posledních rolí pro - Jan Štěpánková , Vladimír Brabec, Věra Kubánková, Jan Tříska, Jiří Pecha, Marián Labuda... Opravdu smekám před panem Magnůskem ( v dobrém slova smyslu), že dokáže dostat takové herecké a divadelní špičky jako např.Jiří Suchý, Josef Zíma, Jan Tříska, Milan Kňažko, Luděk Sobota, Josef Abrhám, Petr Nárožný, Libuše Šafránková, Jan Kačer, Oldřich Kaiser atd. do tohoto bohužel průměrného projektu. Jednou větou - z hereckého obsazení mi padala brada, z příběhů zvedalo obočí. 55% ()

peeteno78 

všechny recenze uživatele

Stopy života měly docela nabitý potenciál, ale bohužel (dle očekávání) ho nedokázaly naplnit. Myslím, že mezi herci by se našlo mnoho dobrých, kteří Stopy života trošku povznesly, ale celkově bohužel nic moc. Ale snaha byla a myslím, že je spoustu daleko horších seriálů... 35% ()

fooggyy7 

všechny recenze uživatele

Já jenom nevím co je Magnusek horší. Režisér anebo herec. Jenom nechápu jak se mu povedlo dostat do rolí tolik herců i když starších i když oni si celkem ve 20-ti dílech zahráli v průměru půl minuty ()

Reklama

Reklama