Reklama

Reklama

Legenda o kokainovém ostrově

  • USA White Tide: The Legend of Culebra (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Komediální dokument sleduje partičku podivínů, kteří uvěří legendě o tašce kokainu zakopané kdesi v Karibiku a vymyslí bláznivý plán, jak ji najít. (Netflix)

Recenze (6)

Marze 

všechny recenze uživatele

Tato docu-komedie popisuje lov na dva miliony dolarů v podobě sáčků s kokainem ukrytým na vzdáleném karibském pobřeží. Firmy Floridy šla v čase finanční krize v roce 2008 ke dnu, tak se upnul na tento poklad.Je zde hodně klení, nadávek a hovorů o drogách. V této přehnané pohádce je dost nečekaných zvratů. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

V celku zvláštní dokument. Pojatý trochu jinak, ale vlastně stále dobře. Nemám totiž rád, když se příběh přehrává v dokumentu a vypráví až moc polopaticky. To bylo přesně zde. Ale nějakým způsobem je to podáno, tak bláznivým a dobrým způsobem, že to nejde brát negativně. To vše je nakombinováno v zvláštní příběh, který skoro ani nezní jako pravda. Tak bláznivé to je. Vlastně si to dokážu i dost představit jako film o klasických tupých Američanech, co zase dělají nějaké kraviny. To vše je zakořeněno je vlastně v to, že hlavní hrdina je vlastně záporák. Přeci jenom. Komu může připadat člověk, který rozhazuje peníze jako blázen a pak o ně přijde kvůli ekonomické krizi, s tím, že je pak chce získat zpátky nelegální cestou jako hrdina? Maximálně asi pro stejného člověka. S tím, že ono to není tak horké. Spíše jde o to, že klasicky je osoba je sama o sobě tak chudá, že si někde jinde kupuje obrovský dům. Z toho ať si udělá každý obrázek sám. Obecně vzato jde ale i o příběh s nečekaným zvratem, odvyprávěním na pohodu a celé to funguje dobře. Až na ty některé charaktery samotných "hrdinů". Jinak teda jde o zajímavý kousek. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

"Kdybyste věděli, kde je zakopáno 2 milióny dolarů, šli byste je vykopat?" Parádní dokument o netradičním pokladu a pokusech najít ho. Tohle je vážně tak šílené, že se to asi fakt muselo stát. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Úsměvný dokument o tom jak jeden zkrachovalý podnikatel uvěří pohádce o zakopaném pokladu (tedy 32kg kokainu) někde v Karibiku a rozhodne se ho vykopat a prodat. Tohle se může opravdu stát jenom v Americe. Jak může být někdo tak naivní a myslet si, že to dokáže? Představte si, že může, protože věří v american dream a nakonec z toho ještě vyvázne. Nejvíc mě ovšem bavil Andy, ten to dobře sjetě oživil :-))A taky je zajímavý pohled jak funguje státní aparát v případech navádění ke zločinu...No rozhodně to stojí za zhlédnutí jeden se fuckt pobaví. Za mě 90% ()

Reklama

Reklama