Reklama

Reklama

Post mortem

(amatérský film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Detektivní příběh ve stylu film noir o vyšetřování smrti mladé ženy nalezené v nočním rychlíku. Dvojice detektivů postupně odhaluje pravdu, která měla zůstat skryta. (CS Film)

Recenze (5)

troufalka 

všechny recenze uživatele

Nemělo by to být zařazeno do kategorie Amatérský film? (Hoši hoši!! Starožitná soška nemůže vypadat jako kýč od ťamanů!) ()

zette 

všechny recenze uživatele

Na poli ceskeho amaterskeho filmu hodne povedene. Zapletka dobra, kdyby tvurci trochu vyladili tu nekonecnou radu spatnych dialogu, jeste bych hvezdicku pridal... ()

mh.mail 

všechny recenze uživatele

10% — Čirý amatérismus ve všech směrech, který se vzpírá hodnotícím kategoriím. Když můžou nadšení ochotníci hrát divadlo, proč by v současné době nemohli natočit film. Víc netřeba psát. ()

Amonasr 

všechny recenze uživatele

Skrz naskrz amatérský počin - hvězdička za snahu, dokoukat se to ještě dalo. Při sledování úsměvně toporných hereckých výkonů si aspoň člověk uvědomil, že herectví je taky se třeba někde naučit. ()

Monicina 

všechny recenze uživatele

Zápletka by aj ušla, ale tie herecky zahrané úlohy - umelé, neprirodzené dialógy, čudná mimika hercov, celý film mi pripadal skôr ako amatérsky. A ten záver - rozuzlenie zápletky bol úplne od veci. ()

Reklama

Reklama