Reklama

Reklama

Slza - Katarze

(hudební videoklip)
Hudební / Krátkometrážní
Česko, 2015, 3 min

Recenze (4)

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Gay hudba v podání dvou gaylordů. Hudba, z níž se mně chce slzet dojetím, že tohle někdo může regulérně vypustit do hudebního světa. S hudbou to samozřejmě nemá nic společného. Klip je neméně příšerný, ještě k tomu černobílý, vyhlíží levně a hnusně. Akorát se divím, že se do něj nechala uvrtat Vlastina Svátková, která musela předstírat zájem o nehezkého Andreje Poláka. Jasně, prděla na něj a v rámci onanistického klipu si udělala rychlokur(vaj)z z lesbického sexu. A jeden z největších hudebních blivajzů je na světě. Nedám hvězdičku ani za Svátkovou. Hrozná sračka! 0% ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Vlastina Svátková za dvě. Jinak písnička minimálně nadprůměrná, odvážné lesbické scény by byly supr v celovečerním filmu, ale ve videoklipu mi přijdou kalkulativní a samoúčelné. ()

ForGump 

všechny recenze uživatele

A to já zase, narozdíl od spolukomentujícího, za Vlastinu Svátkovou tu jednu hvězdu dám, protože od Gangstera Ka mám pro ni slabost. Bohužel zbytek, a tedy to nejpodstatnější, což je hudba, je jako když vám vyplachují uši a ještě se v nich někdo vrtá dost hluboko uchošťourem. Hoši od jezera Youtube si prostě řekli, že umí zpívat a nebo jim to řekl nějaký dobroser. To ale tedy opravdu není pravda. Žijeme v divné době, kdy si může každý hejsek od počítače dělat co chce a prorazí, leč je třeba úplně mimo mísu. Tato kapela má tu mísu kilometr vzdálenou. ()

Reklama

Reklama