Reklama

Reklama

Epizody(7)

Recenze (8)

quokam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ac jsem fanouskem konverzacnich dramat, zde holt musim byt kriticky. Serial srazi to, na cem by mel stavet - dialogy. Jsou prilis dramaticke, dlouhe, hercum se nevejdou do vyrazu,posleze pak pusobi neverohodne. Nedari se velikanum jako je pani Brodska, Bydzovska, Stepankova. Vsechny jakoby hraly jednu postavu o jednom charakteru, ale ouvej, tech postav  je vice. Casto nevime, jestli jde o jeden rozhovor nebo vice rozhovoru v delsim casovem obdobi, pripadne to cele zkratkovite sranknute. Nepresvedcil mne ani pan Bartoska s Chylkovou, pan Poloczek a dalsi a dalsi. Vsichni to jsou vyborni,ba vynikajici herci, ale jejich rozhovory pusobi jako muzeum voskovych figurin. Ale vono to jde, jak dokazuje vzpominka na Hamleta. Za ni hvezdicka nahoru. Zamne kritickych pade pro. ()

Jonatána 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsem po nějaké době zase objevila mistrovství Oldřicha Daňka.. Útržky..., Zdaleka ne tak ošklivá, jak se původně zdálo, Španělé v Praze. Je zbytečné cokoli psát, už to všude napsala spousta jiných. Není zbytečné si to užívat a ideálně mnohokrát. Protože pokaždé v těch vycizelovaných dialozích najdete něco dalšího. ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Líbí se moc a dodnes všechny díly,ale ten poslední,sloužící jako regulérní pokr.Hamleta,je naprostý vrchol a pro jsem se já,PKD...rozhodl s pomocí veškerého Norska,dáti k tomuto klenotu,kometář. Děkuji za pozornost. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Důvodem přítomnosti Kateřiny Schrattové (Hana Maciuchová) v Kroměříži bylo divadelní představení, které odehrála se svými kolegy z Burgtheatru Adolfem von Sonnenthal a Charlotte Wolterovou v Lenním sále arcibiskupského zámku. Na programu byla hra „Sapfó“ od Franze Grillparzera a veselohra „Er experimentier“ od Franze Ignaze von Holbeina. (Hombre8)

Reklama

Reklama