Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(13)

Obsahy(1)

Audrey, matka dvouměsíčního dítka, začne docházet do kroužku pro novorodiče, kde se seznámí se svéráznými lidmi čelícími nejrůznějším životním výzvám. (Netflix)

Recenze uživatele chrispe k tomuto seriálu (9)

Série 1 (2017) (S01) 

První série za mnou... no já se prostě neubráním s porovnáním s Workin' Moms už jen proto, že je to o mateřství, v obou případech je tam jakási podpůrná skupina a viděla jsem to tak krátce po sobě. Workin' Moms u mě jednoznačně vedou, protože mi to přišlo zábavnější a víc mi sedla hlavní hrdinka. Audrey v podání Alison Bell taky není špatná, ale taková hrozně ztracená, hrozně sama... já si to zapínala jako seriál u kterého se odreaguju a zasměju (jo jo nahoře je napsáno komedie), ale mně tam k smíchu přišlo fakt málo věcí. V Ukojené je spousta bolavých věcí, některé se člověka dotýkají osobně, u jiných lituje snad všechny postavy, který se tam objevujou. Každopádně tohle moje mínus k seriálu je paradoxně i plus, protože se to dotýká obecných témat, které všichni žijeme a je to zkrátka zajímavý. Takže druhou řadu určitě ještě dám. 3,5* ()

Zklamání (2017) (S01E01) 

Jéžiš... mně to nepřipadalo vůbec vtipný, protože mi to připomnělo, jak ztraceně a nepoužitelně jsem si připadala po narození první dcery. Na to vás fakt nikdo nepřipraví. :D Klub maminek mi nahnal hrůzu, tuším že z matky budu mít tik v oku, kamarádi na pěst (i když kdo by jim to zazlíval, ví prd) a manžel? Uvidíme. Audrey má mé sympatie. ()

Frankenstein (2017) (S01E02) 

Díky bohu za spící děti!! A koukám, že jedna z maminek ze skupiny je fakt Celeste Barber, furt jsem na ni čučela, že je mi nějaká povědomá. No a ještě krátká poznámka k závěru: Ááááá!!! Audrey drž se! ()

Genealogie (2017) (S01E03) 

Celkem hořké zakončení. ()

Primitivní úkony (2017) (S01E04) 

Jo jo... chybějící slova a neschopnost se vyžvejknout. Znám! ()

Supermáma (2017) (S01E05) 

Tento díl jsem dávala nadvakrát. Tak moc mi bylo při pohovoru s knězem trapně. No trapně mi bylo skoro celý díl. Ester je hrozná postavam, Audrey všemchtějícívyhovět slaboch (lze to svést na hormony?) a Jeremy by zasloužil po čuni. ()

Matka příroda (2017) (S01E06) 

Za mě zatím nejlepší díl. ()

Cal-Exit (2017) (S01E07) 

Čtvrtá * je za rozhovor v převlékárně. ()

Jeden (2019) (S02E01) 

Tři čtvrtě epizody se na to koukám a říkám si proč vlastně a jestli jsem se s pozitivním hodnocením té první série moc neunáhlila. A zrovna když jsem přemítala, jestli se umí Audrey tvářit jinak než naštvaně, zmateně, nebo prostě debilně, přišel závěr... no a ten se mě dotkl. Nechtěla bych to zažít. Fakt ne. Za něj mám skoro chuť dát čtvrtou. ()

Reklama

Reklama