Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(13)

Obsahy(1)

Audrey, matka dvouměsíčního dítka, začne docházet do kroužku pro novorodiče, kde se seznámí se svéráznými lidmi čelícími nejrůznějším životním výzvám. (Netflix)

Recenze (5)

HouseMK 

všechny recenze uživatele

Tenhle skromný a civilní australský kousek bych neobjevil nebýt doporučení. A o dost bych přišel, já i moje těhotná přítelkyně. Doporučuji všem novopečeným i nastávajícím maminkám, tatínkům i jiným partnerům, drogovým dealerům i všem, kterých se netýká, ale mají takové lidi ve svém okolí! ()

VeeDee 

všechny recenze uživatele

Po první sérii musím říct, že přesně takový seriál mi chyběl. Jako by byl napsaný o mě (s pár odchylkami). Doporučila bych ho rozhodně všem novopečeným matkám, aby viděly, že v tom nejedou samy. :-) Je to vtipné (jako fakt jsem se chechtala a říkala si: "Přesně!") a je to ze života. ()

Jandovka 

všechny recenze uživatele

Velice podařený pokus popsat, jak se cítí čerstvá matka - nic není podle představ, nic nefunguje, všechny mámy okolo vypadají, že zvládají líp, do toho naprosté vyčerpání, jakákoliv angažovanost babiček není podle představ, jejich nezájem ale mrzí, všichni přátelé z dřívějška mají úplně jiné zájmy a začlenit se zpět do své party je nemožné. Jo, přesně nějak tak to funguje ;). ()

Reklama

Reklama