Reklama

Reklama

Aggressive Retsuko - Série 4

(série)
Trailer

Epizody(10)

Obsahy(1)

Retsuko zvyšuje hlas, aby zabránila Haidovi udělat největší chybu svého života. Vychytralý nový prezident společnosti pořádně vyhrotí situaci v kanceláři. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Víteček 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší to bylo v první řadě, kde se jednalo o obyčejné problémy obyčejných pracovníků velké firmy. I takhle řada se příliš vzdaluje realitě, ale ocenil jsem ji víc než předchozí s idoly. Větší zaměření na Haida a částečně Tona místo Retsuko ani neškodilo. Mínusem je výrazná absence metalu po 90 % série. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle série nebyla tak úplně Aggresive Recuko, ale spíš Aggresive Haida. Každopádně to ale není vůbec špatně, protože aspoň víme o Haidovi mnohem víc, tentokrát o jeho chybách a pochybnostech. Všechno se to tu neskutečně zajímavě otočilo! Opět jsem si užíval všechny zdejší postavy, které jsou tak hezky komplexní. Zkrátka nikdo tu není jen dobrý nebo zlý, jen chytrý nebo hloupý, i když se nám to snaží autoři díky silným charakteristikám postav namluvit. Všichni totiž mají svoje sny a ambice a z toho plynoucí velké problémy, které je pak třeba nějak řešit. Každý má svoje slabé i silné chvilky a je jedno jestli to je Haida, Ton, Recuko, nebo Kabae a autoři dokázali, že já jakožto divák, jsem to s nimi i tentokrát skutečně prožil… No a co jsem si tu připomněl? Tak třeba to, že cesta do pekel je většinou dlážděna dobrými úmysly. Nebo že největší nepřítel každého člověka je v první řadě on sám. Ale i třeba to, že když chlastáš s ředitelem firmy, kde pracuješ, nikdy nemluv o práci a když už o práci mluvíš, tak vždycky jenom v dobrém. Problémy, co se tu řešily, mi byly hodně blízké, vše působilo náležitě silně a emotivně, ale zároveň to dokázali autoři v některých částech opět zábavně přehánět, odlehčovat, parodovat. Přesto mi tu vše dává smysl (a to nejen proto, že jsem dělal léta v kanceláři, zažil několik změn vedení i restrukturalizaci, randil s účetní, nebo jsem se zajímal o to, jak funguje práce pro korporát v Japonsku…) a přijde tak zábavně reálné. 9/10 ()

Reklama

Starletka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to pravda lepší než posledně, ale jenom o chlup. Dobré to není a obávám se, že už ani nebude. Už jsme se totiž asi definitivně přesunuli někam mimo realitu všedního dne a nejhorší na tom všem je, že ve výsledku je vlastně úplně jedno, co se v které sérii stane nebo do jak šílených mezí se zápletkou můžeme zajít, protože vždycky stejně skončíme v tom úplně stejném statu quo, v jakém jsme začali. A jaký to má potom smysl? Vývoj celkového děje? Nula. Vývoj postav? Nula. Vývoj hlavního vztahu? Nula. Vůbec poslední zmíněný bod mě tentokrát nudil nejvíc a čím víc se tlačilo na pilu, tím víc jsem z něj i ze všech zúčastněných (dívám se na tebe, Fenneko) byla otrávená. A že se tentokrát tlačilo na pilu fakt brutálně a ze všech stran a jestli bylo účelem jen ukázat, že se k sobě Haida a Retsuko vůbec nehodí, pak gratuluji k úspěšnému splnění úkolu. Jo a humor už se nám asi taky nenávratně ztratil, protože si ani neuvědomuju, že bych se u některé scény zasmála. Asi se ale budu smát až Haida na začátku příští série nakráčí do kanceláře, jakoby se nic nestalo. 6/10 ()

Reklama

Reklama