Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jaké to je, když lidé lžou, a vás to baví? To se dozvíte v nové zábavné show. Čtyři známé osobnosti se snaží odhalit neuvěřitelné pravdivé příběhy a nekompromisní lháře! (TV Prima)

Recenze (5)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Z velké zvědavosti jsem se podíval na celý jeden díl (očekával jsem totiž novou českou kopii Would I Lie To You), ale výsledek je tradiční nekoukatelná a trapná mizerie, klasická produkce TV Prima. Jaké to je, když lidé lžou a mně to baví, jsem se bohužel opravdu nedozvěděl. ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Prima opět svolala svůj tvůrčí mozkový trust a následně vyslala do světa nový zábavný pořad, který okamžitě dosáhl stejných kvalit jako většina záležitostí z této produkce. Sestavu hostů naverbovaných do tohoto paskvilu raději nebudu ani komentovat a vše podtrhuje fantastický a vtipný výkon moderátora. Výblitek, který na Primě a Barrandově vyloženě očekávám. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tenhle nový televizní pořad TV Prima sice není bůhvíjak zajímavou podívanou, ale během těch několika dílů co jsem viděl, jsem se několikrát i slušně zasmál. Zvláště co se hlodů „lachtana“ Horvátha týče. Žílková si to od dob svého účinkování v Tele tele u dost lidí posrala (hlavně v poslední době), ale tady je celkem snesitelná – stejně jako Kopta. Co se samotného formátu této „show“ týče, tak ta mi přijde dost suchá – hlavně tedy to vyzvídání pravdy od soutěžících. Jedna-dvě otázky (většinou) o ničem a šup jde se hodnotit. Sám moderátor taky žádná sláva… ()

Petrik82 odpad!

všechny recenze uživatele

Pseudokelebrity zase něco hádají... Neuvěřitelně napínavé, zábavné a inovativní.. Za Odpad... Děkuji.. Neberu.. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama