Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Seriál, inspirovaný klasickými literárními postavami Sira Arthura Conana Doylea, sleduje dr. Wato-san a Saru Shelly "Sherlock", výstřední policejní konzultantku, která používá dedukci k řešení podivných případů v současném Japonsku. (HBO Europe)

Recenze (4)

hansel97 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem něco nového. Přeci jen jak často vidíte asijského Sherlocka v kompletně ženském obsazení, ale výsledek je neuvěřitelně stereotypní procedurální detektivka. Geniální myšlenkové pochody Sherlocka tu vůbec nejsou tak dobře naznačené jako u Cumberbatche, takže to nakonec působí spíš jako by měla štěstí a jiným předlohám se rovná pouze svou výstředností. Obsazení a prostředí zajímavé, ale toť vše. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Nevybočuje. Nenadchne. Obsazení je sice pěkné, ale tím to tak nějak končí. Nezaujalo, nevtáhlo a případy mě nebavily. Škoda, na ženského Sherlocka jsem se těšila. Průměrné, nenáročné. Od sledování neodrazuji, ale nečekejte od toho zázraky. ()

Jindra_S 

všechny recenze uživatele

Škoda toho zasazení do Japonska - mimika a chování je hodně vzdálené od evropského a amerického a působí to velmi, velmi nepřirozeně. Sherlock mi připadala jako na prášcích (hyperaktivních), kdežto Watt san zase jako na prášcích (útlumových). Po prvním dílu mne opustily jakékoliv chutě podívat se na další díl. ()

BigJohn02 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to nebylo špatný. Příběhy sice nebyly nic moc, ale to, že hlavní dvojici ztvárnily dvě asiatky, je zas něco novýho. Bylo zábavné objevovat analogie s klasickým britským Holmesem. A reálie pošahaného Japonska byly rozhodně přidanou hodnotou. ()

Reklama

Reklama