Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikdo nezná tenkou hranici mezi životem a smrtí tak dobře jako oni. Záchranáři. V situacích, kdy jde doslova o všechno. Čtyři příběhy, čtyři výjezdy. Buďte s námi u toho! (TV Barrandov)

Recenze (15)

Potjoc 

všechny recenze uživatele

Bál jsem se, že vzhledem k tématu to bude srdceryvné, dojemné, což není můj oblíbený žánr, proto mě ty americké verze těchto druhů pořadů nebraly a čekal jsem na českou verzi. Ale tohle je ve stejném stylu jako Policie v akci. Dokonce i ten styl panelů s jménama lidí, i ty úvodní a záverečné komentáře, i ta závěrečné titulky. ()

Pklaun odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby tam nebylo to příšerný přehrávání ze strany přítomných, nemuselo by být špatné. Podobný pořad jsem sledoval před lety na RTL, ale byl to spíš dokument, než reality show. Tak co se dá očekávat od nízkonákladového pořadu. Opět dobrá myšlenka zprzněná touhou po šťavnatém přiběhu a sledovanosti typickeho televizního spotřebitele. ()

Reklama

holyterry odpad!

všechny recenze uživatele

Asi je to dobrý nápad jak ukázat lidem jak by se měli chovat při podobných situacích které v tomto rádoby pořadu můžeme vidět. Ale... Reakce záchranářů a některé případy se mi zdají až moc nereálné. Mám i pocit že TV Soukup hercům v tomto "pořadu" moc neplatí. Kdybych byla placena za pár korun (asi) stejně jako oni tak bych se taky nesnažila svoji roli zahrát dobře a více uvěřitelně. Ale vážně... Tak otřesné herecké výkony snad už nikde jinde nenajdete ()

RanMori 

všechny recenze uživatele

Spoustu lidí nadává na herecké výkony, ale mně to přijde ok - však to nejsou a ani to nemají být herci, podle mě jde jen o znázornění situace a její vykreslení, ne o nějaké strhující záběry. Má jít o pochopení a ukázání, čím vším si musí záchranáři taky někdy projít a co všechno musí řešit - někdy opravdu bizarnosti. Pracuji též ve zdravotnictví a tudíž vím, že někteří lidé by se opravdu chovali tak, jak je ukázáno, ale musím uznat i to, že neustále stejný mustr - přijedeme-ošetřujeme-přijde někdo kdo začne celou situaci kecama zhoršovat- už poněkud smrdí diváckou atraktivností. I přesto by to ale mohlo být laické veřejnosti přínosem, protože výjezdy jsou doplněny praktickými informacemi, co jako oznamovatel dělat či nedělat, a jaké je vlastně pozadí celé záchranné služby. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Zachraň se kdo můžeš. Až se při krouhání cibule nedopatřením nabodne i váš hrtan, zkuste ještě pár minut ochotnicky bědovat na kameru, je více než možné, že špičkový tým zdravotníků vás s vážnou tváří provede rajskou zdravotnickou péčí. Nic si z toho nedělejte, že vám situace přijdou zhusta zinscenované. Zkuste k obrazovce přizvat někoho s podprůměrnou inteligencí, převedeno do praxe někoho, kdo si sotva zaváže tkaničky od bot, a máte jistotu, že daný divák bude autenticky šokovaný nad právě probíhajícími mrtvolnými stavy účinkujících. Zhuštěné legrační vyznění sice jistě nebylo v tvůrčím plánu, jenže je poměrně vzácné se zasmát při otevřené zlomenině hlezenního kloubu a zcela určitě i groteskní pád z koloběžky, po němž se pojme podezření na prasklou lebku, zaručeně pobaví davy. Tvůrci nepropadají panice, natož tvůrčí krizi, neb neúnavně vrší další díly, které by otřásly i relativně erudovaným personálem z Nemocnice na kraji města. 0/10 ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama