Reklama

Reklama

Scarecrows

Trailer

Obsahy(1)

Dva mladé páry vyrazí na víkend k jezeru do odlehlého venkova. Zpočátku jde všechno podle plánu, po chvíli si však páry začínají všímat podivných strašáků, nacházejících se na zdejším poli. To ale ještě není zdaleka to nejhorší. Když si totiž jeden ze čtveřice pořeže nohu o ostnatý drát, skupinka zjišťuje, že strašáci jsou oběti narušeného farmářského zabijáka, který nemá v plánu nic jiného, než udělat z nich další strašáky... (Matared)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Tento horor by nebol zly,ale bohuzial niektore momenty su tak dementne a primitivne,ze vas to nuti ist s hodnotenim smerom dole,ved sami zvazte,ak si to pozriete,no na druhej strane to ma aj lepsie chvile,nejake tie lakacky,zosite usta,nahanacky,ale to je asi tak vsetko,takze tri slabsie hviezdicky...:-) ()

Psychor odpad!

všechny recenze uživatele

V intencích mile přitroublé komedie pro školou povinné publikum lze považovat za koukatelnou alespoň první třetinu snímku. Jako zástupce hororového žánru však Scarecrows selhává ve všech ohledech a s postupující stopáží přechází v navýsost tupý škvár, nad kterým zaplesá leda srdce mentálně zaostalého diváka. Dějovou linii příběhu dokáže spolehlivě anticipovat i naprostý hororový nedouk, jelikož režisér Stone připomíná pomateného divadelního sufléra, který z neznámých důvodů poskytuje obecenstvu nápovědu. A přitom stačilo prolistovat nějaká výuková skripta a předejít tak odstrašující výstavbě jednotlivých scén. Postava například prolézá skrze děravý ostnatý plot, ale my víme, že se o něho i přesto pořeže, jelikož režisér již od úvodu úmyslně graduje celou atmosféru scény právě k tomuto vyústění. Jakožto zdejší hororový expert nemohu Scarecrows ohodnotit jinak než odpadem. ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Mne sa to páčilo. A keď ma poteší takýto nenápadný, malý horor, ktorý sa zo dňa na deň len tak objaví, prečo by som ho neocenil. Kukuričné prostredie, strašiakov a vrany som vždy obľuboval, aj keď pre ten humor, postavy a hudobnú stránku som to z časti bral ako hororovú komédiu. Navyše je to celé príjemne natočené, s pohodovou letnou atmosférou a nenáročnou dĺžkou. Nečakám, že by sa to tu niekomu z premúdrelých, odborne-hororovo vyškolených znalcov mohlo páčiť, ale mám v piči, nik ma predsa neplatí za to, aby som tu reprezentoval nejaké oficiálne objektívne hodnotenia. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tohle je taková blbost, že mě to ani nevadilo jelikož jsem se nenudil. 2 kluci a 2 holky jedou kamsi na výlet a tam je nahání chlápek co dělá z lidí strašáky. Cca 40 minut sledujeme jak se sbližují a zbytek jich nahání ten chlápek gore zde není až na zašité ústa žádné a po hororové stránce to není taky žádná hitparáda. Hvězdu navíc za konec, který překvapil (i , když jsem ho čekal) jelikož to jsou takoví idioti, že si to zasloužily. Viděl sem daleko horší horory. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

V návale dennodenne vychádzajúcich megalomanských sračiek sa jedná aspoň o malé svetielko na konci tunela, ale aj tak to nie je žiadna sláva. Taký primitívny príbeh o jednom farmárovi, ktorý si kráti čas tým, že odchytáva teenagerov, ktorí mu omylom zablúdia na pole, a robí si z nich strašiakov. Pre mňa to bolo typické naivné béčko. Čo sa týka scenára, dialógov a chovania postáv, tak inteligencia filmu spadá do úplne inej hororovej éry. Dva páriky si idú užiť víkend, samozrejme im zmizne auto, tak sa pohádajú, pobijú, jeden sa doreže na ostnatom drôte, a napriek tomu, že sú v prdeli, nemajú problém ísť si hneď nato zatrtkať do kukurice. Ako ináč. Ale že tam vrany rozhadzujú ľudské prsty, z toho si ťažkú hlavu nerobia. Možno ma aj potešilo, že vzniklo niečo tak hlúpe a banálne, ako naháňačka v kukurici so zaostalým tlstým buranom s kosou. Človeka aspoň chytí nostalgia, pretože niečo také sa už v dnešnej dobe často nenakrúca. Len tej krvi mohlo byť viac. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna krátká scéna. (Matared)

Reklama

Reklama