Reklama

Reklama

Scarecrows

Trailer

Obsahy(1)

Dva mladé páry vyrazí na víkend k jezeru do odlehlého venkova. Zpočátku jde všechno podle plánu, po chvíli si však páry začínají všímat podivných strašáků, nacházejících se na zdejším poli. To ale ještě není zdaleka to nejhorší. Když si totiž jeden ze čtveřice pořeže nohu o ostnatý drát, skupinka zjišťuje, že strašáci jsou oběti narušeného farmářského zabijáka, který nemá v plánu nic jiného, než udělat z nich další strašáky... (Matared)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

Charvy.666 

všechny recenze uživatele

Kdyby žila Jolanda, řekla by: Tady vidím velký špatný... Už dlouho sem neviděl takový film co by neměl ani jeden nápad který by někde neukradl. A kdyby ho aspoň nějak využil ale tady je všechno špatně. Nulovej scérář, otřesní herci, gore za 3- a nejnudnější záporák od zvolení Miloše Zemana prezidentem... ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Celkem v pohodě čtveřice, na kterou se dalo dívat (hvězda navíc), holky pěkný, jedna ukáže cecky a druhá prdel v kraťáskách. Jinak se ale jedná o podprůměrný Horor, kdy režisér neměl koule na to, aby přitvrdil a poslal Scarecrows alespoň do průměru. Kromě scény zašité huby, ze které i tak bylo cítit velké amatérství, se ničeho jiného už nedočkáme. Finále bylo trapné a dle očekávání. Horor vhodný to televize. (51. hodnocení) ()

Reklama

Psychor odpad!

všechny recenze uživatele

V intencích mile přitroublé komedie pro školou povinné publikum lze považovat za koukatelnou alespoň první třetinu snímku. Jako zástupce hororového žánru však Scarecrows selhává ve všech ohledech a s postupující stopáží přechází v navýsost tupý škvár, nad kterým zaplesá leda srdce mentálně zaostalého diváka. Dějovou linii příběhu dokáže spolehlivě anticipovat i naprostý hororový nedouk, jelikož režisér Stone připomíná pomateného divadelního sufléra, který z neznámých důvodů poskytuje obecenstvu nápovědu. A přitom stačilo prolistovat nějaká výuková skripta a předejít tak odstrašující výstavbě jednotlivých scén. Postava například prolézá skrze děravý ostnatý plot, ale my víme, že se o něho i přesto pořeže, jelikož režisér již od úvodu úmyslně graduje celou atmosféru scény právě k tomuto vyústění. Jakožto zdejší hororový expert nemohu Scarecrows ohodnotit jinak než odpadem. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Tento horor by nebol zly,ale bohuzial niektore momenty su tak dementne a primitivne,ze vas to nuti ist s hodnotenim smerom dole,ved sami zvazte,ak si to pozriete,no na druhej strane to ma aj lepsie chvile,nejake tie lakacky,zosite usta,nahanacky,ale to je asi tak vsetko,takze tri slabsie hviezdicky...:-) ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Mne sa to páčilo. A keď ma poteší takýto nenápadný, malý horor, ktorý sa zo dňa na deň len tak objaví, prečo by som ho neocenil. Kukuričné prostredie, strašiakov a vrany som vždy obľuboval, aj keď pre ten humor, postavy a hudobnú stránku som to z časti bral ako hororovú komédiu. Navyše je to celé príjemne natočené, s pohodovou letnou atmosférou a nenáročnou dĺžkou. Nečakám, že by sa to tu niekomu z premúdrelých, odborne-hororovo vyškolených znalcov mohlo páčiť, ale mám v piči, nik ma predsa neplatí za to, aby som tu reprezentoval nejaké oficiálne objektívne hodnotenia. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna krátká scéna. (Matared)

Reklama

Reklama