Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní hvězda Adam King se má stát ústřední postavou comic-conu. S arogancí sobě vlastní vyškrtne z účasti na festivalu několik kolegů, jejichž sláva už pohasla. Nečeká, že by se zahořklí umělci, které tímto připravil o výdělek, mohli proti němu spolčit a naplánovat pomstu, která by značně snížila Kingovy tržby. Přestože byl ale jejich plán promyšlený do sebemenšího detailu, jeho realizace se komplikuje... (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Spousta akce, spousta vtipů, 1)  žádný úsměv, alespoň ne z mé strany._____ 2)  Jedinou atrakcí pro mě je 41letý Australan Ryan Kwanten (Matt Wheeler), jehož vysportované tělo však ve filmu moc neuvidíme. Ani 64letý John Malkovich (Sid Newberry) se nijak herecky nepředvede._____ 3)  Věk protagonistů uvádím k roku výroby filmu podle titulků (2017). ()

Reklama

angel74 odpad!

všechny recenze uživatele

Chybí humor, scénář taky za nic nestojí, zato vulgarismů je tu přehršel. To se mi asi ještě nestalo, abych se u komedie vůbec nezasmála. V podstatě všechny postavy mi byly krajně nesympatické, nepotěšil mě dokonce ani John Malkovich, kvůli kterému jsem si tenhle film pustila. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„Supercon“ predovšetkým je potrebné chápať tak, ako určitú formu paródii tých stretnutí, na ktorých sa stretávajú fanúšikovia rôznych seriálov (prípadne filmov) vo viere, že môžu aspoň na chvíľku vidieť a porozprávať sa so svojimi „hrdinami“ (nezáleží na tom, či sa jedná o reálnu alebo fiktívnu postavu). Niekoľko vedľajších (a zabudnutých) postáv (ale myslím na ľudí), z ktorých jeden má väčší problém ako druhý, sa rozhodne, že ukradne väčší balík peňazí, ktoré by hlavne putovalo k najväčšej hviezde týchto stretnutí. Ten je nesmierne arogantný a väčšinu svojich fanúšikov si neuctieva (hlavne ten záverečný výbuch svedčí o tom), takže „majú na to dôvod“. Film určite nevyniká nejakými extra kvalitami (videli sme aj horšie veci), ale je tam vidieť snahu tvorcov určitým spôsobom zabaviť diváka. Zo zoznamu hercov vás asi najviac prekvapí prítomnosť Johna Malkovicha. Možno, že teraz nevybral najlepšie, ale v danej malej roli nesklamal a v mojich očiach celý film tak trochu aj zachraňuje. Osobné hodnotenie: 65% (**) ()

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v New Orleans v Louisianě, v Miami na Floridě a v Bubenku v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama