Reklama

Reklama

Noragami - Aragoto

(série)
Trailer 2

Epizody(13)

Obsahy(1)

V tomto pokračování anime Noragami z roku 2014 se opět setkáváme s trojicí hrdinů: Bohem Yatem, který byl kdysi znám jako obávaný „bůh pohromy" a nyní za drobný finanční obnos pomáhá každému, kdo potřebuje, dále pak jeho pomocníkem jménem Yukine, který se dokáže proměnit ve velmi účinnou zbraň, a dívkou Hiyori, která kdysi chtěla zachránit Yata před tím, aby ho srazilo auto, ale nakonec sama skončila v situaci, kdy její duše nekontrolovaně opouští tělo. V této druhé sérii se do centra dění dostává kromě hlavních hrdinů také „bohyně války" Bishamon, která chová vůči Yatovi zášť, protože v minulosti, když byl ještě bohem pohromy, zabil mnoho jejích pomocníků... (Jeoffrey)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (10)

Angelos 

všechny recenze uživatele

Ani se mi tomu nechce věřit, ale po ne zrovna vydařené první sérii, jsem se rozhodl, že dám šanci té druhé. Chybu jsem rozhodně neudělal. Druhá série tu první hravě překonává, a to ve všech směrech. Konečně jsou pryč ty rádoby vtipné vložky a hlavně epizodické díly, dočkáme se i nějakého vysvětlování, takže to konečně začne dávat trochu smysl. 4* ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První dojem: Noragami Arogoto je prozatím úspěšné pokračování první série. Nemá cenu se do ní pouštět bez toho, abyste neviděli předchozí díly. Svěží přírůstek této sezóny v záplavě ecchi blbostí, vyniká velmi temným a prozatím dost smutným příběhem, jak už to u Noragami bývá a opětovným shledáním se se sympatickými postavami, včetně usmrkané bílé katany. Jsem velmi zvědav, jak to s Winry dopadne. Prozatím 80% || Po shlédnutí: Musím uznat, že se tato série, oproti první, velmi povedla. Napomáhá tomu totálně proměněný blondýn, který už konečně nefňujá jako zrovna umřelé děcko, ale začíná brát svou roli posmrtného půliče divných barevných brouků velmi vážně. A sérii to jen napomáhá. Co víc, nechybí zde opravdu dojemné scény, "WOW" scény, "jéééééé" scény... Každým švihem lepší. Vývoj charakterů také nezahálel a prakticky všichni jsou na konci "jiní", než na začátku. Všehovšudy mě tato série velmi potěšila. Nemyslím si, že je to top všech topů, proto nechávám 4*, ale rozhodně doporučuji. Svěžích 88% ()

Reklama

kubka4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve všech ohledech o třídu lepší než první série... Pokud se vám líbila, tak si rozhodně nenechte Aragoto ujít, budete nadšeni. Na to, jak jsem neměl rád Yukineho, tak i on prošel výrazným vývojem a je pro mě snesitelnější. Ostatní postavy jsou super, včetně Nory, které mi (věřte nebo ne) bylo místy docela líto. Yato a Hiyori nezklamali, Kufuku pobavila a Bishamon je výborná postava. Jen doufám, že nás čeká pokračování, protože tohle dílko si ho opravdu zaslouží... - 100 % ()

loveless 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série anime Noragami je ještě o dost lepší než ta první a proto začínám uvažovat, že propadnu náboženským choutkám a stanu se Yatoistkou :D because Tonight we honor the hero! A teď vážně. Pokud jste viděli první sérii, tak je druhá naprostou nutností, protože je tak nějak ve všem lepší. Yukine přestává být otravný, všechno klape jak má, poznáváme nové zajímavé postavy, řeší se napínavé zápletky, Hiyori se jako obvykle do všeho plete, Yato je jednoduše boží. Navíc všechny postavy i jejich vztahy zažívají značný vývoj. Opening výborný a ending velmi dobrý. Snad bude třetí série brzy! Btw. OAD k druhé sérii je taky lepší a vtipnější než k první. ()

Gantai 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že se Noragami konečně překlání k temné straně anime. Za druhý díl dávám 5 hvězd, tak snad se to udrží. Ale zatím nejlepší je opening, naprosto úžasný. BTW, song je The Oral Cigarattes - Kyouran Hey Kids!!!. Echt, doufal jsem, že se z Yata stane bezcitný vraždící bůh pohromy, ale co. Hlavní věc, co mě v anime fascinuje, je vývoj postav, který se zde podařil. Yukine už není malá ubrečená sobecká pinda, Yato je milejší, blbější a má víc kamarádů, Hiyori je sice pořád stejná pinda, ale co se dá dělat. Nora je chudák, Bishamon uklidnila svoje kozy, které se zmenšily a už jí asi nedělají takový problém a tak nějak se všechno zlepšilo. Ending je takovej happyend, ale to se asi dalo čekat. Konec neurazil, ale dřív jsem měl po dokoukání dobrého anime pocit prázdnoty v srdci, kterou ukojilo jen další anime. Ale ten konec prostě řval "další série", navíc první série byla normálně ukončena a přesto byla další série, takže pokud nebude další série, asi se rozbrečím. I CREI EVRTIEM. ()

Galerie (203)

Reklama

Reklama