Reklama

Reklama

Ze tian ji: di san ji

(seriál)
  • Čína 择天记 第三季 (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Třetí řada seriálu Ze Tian Ji (2015 ) je přímým pokračováním jeho druhé řady (2016).
Chen Chang Shen zvítězil díky svým výjimečným schopnostem, píli a pomoci přátel a podporovatelů ve Velké zkoušce a byl zapsán na 1. místo na Svitku cti. Tím splnil svůj vytčený cíl nezbytný k tomu, aby směl vstoupit do Hrobky Yen a v ní zjistit, jak může změnit svůj osud. Ani toto vítězství ale nezastavilo snahu mocných jej zabít, a proto je stále sledován nájemnými vrahy a jsou na něj chystány pasti, z nichž nemá vyjít živý. V hrobce však nezíská jasný návod, jen mnoho podnětů k přemýšlení.
Následující ráno se se svým přítelem Tangem 36 a mnoha dalšími vydává do vzdáleného Mauzolea nebeské tantry, v němž mnoho lidí stráví celý život, aby pochopili tajemství božské moci. Přestože jsou všichni příchozí vyzvání ke spěchu, Chen Chang Shen se s Tangem 36 prochází pozemky kláštera a na jejich jižním okraji přijmou pohostinství ve zchátralé chýši. Přidává se k nim Zhe Xiu z Vlčího klanu, protože věří, že jedině Chen Chang Shen dokáže vyléčit jeho smrtelnou nemoc. Později přichází čtveřice z Li Shan sekty mečů vedená Gou Han Shi, nejobtížnějším soupeřem Chan Chang Shena ve Velké zkoušce. Úkolem všech v klášteře je rozluštit nápisy na kamenných deskách. Chen Chang Shen vyřeší nejrychleji v historii nejen 17 úplných desek, ale i torzo osmnácté, čímž rozsvítí na obloze jasnou hvězdu viditelnou v celé zemi.
Do nebezpečného uzavřeného světa Chu Vien, který se zjevuje na různých místech a ukrývá nejmocnější zbraně vesmíru, vstupuje Chen Chang Shen v doprovodu Zhe Xiu a spolu s nimi členové mnoha sekt včetně jeho rivalů z Li Shan sekty mečů. Mnoho lidí je do Chu Vien lákáno pravidlem, že zde nalezené předměty náležejí tomu, kdo je najde či jinému ukradne. Jiní sem přicházejí pokračovat ve své duchovní cestě. Přestože všichni vcházející dostanou vybavení na přivolání pomoci pro opuštění Chu Vien, záhy po vstupu začíná masivní série útoků končících vážnými zraněními a pomoc přivolat nelze. Celým Chu Vien manipulují mocné bytosti, je v něm armáda démonů a stal se pastí bez možnosti úniku nachystanou k zabití čtyř předem určených: Chen Chang Shena, jeho snoubenky princezny Xu You Rong, s níž se dosud nesetkal a o jejíž přítomnosti zde nevěděl, Zhe Xiu a dcery černého šermíře. Chen Chang Shen v doprovodu Zhe Xiu a Xu You Rong hledají a ošetřují zraněné. Nejsilnější protivníci už čekají na vražedný boj s nimi... (bergenia)

(více)

Hrají

Reklama

Reklama