Reklama

Reklama

Vlnění

  • Česko Vlny (festivalový název) (více)
Krátkometrážní / Animovaný
Česko, 2017, 3 min

Obsahy(1)

Pozorovatel, který vyčistí svou mysl a omezí své prostředky jen na práci s časem a pohybem v prostoru, nejenže může dojít jistého pixilačního vytržení, ba co víc, pokud se skutečně napojí na onu vlnu, jeho cesta ho zcela pohltí. A vlnění trávy, mraků, kopců a údolí, slunečního pohybu i nás samotných, to vše zde hraje svou roli. Nenarativní pixilace české krajiny. (Anifilm)

(více)

Recenze (2)

easaque 

všechny recenze uživatele

-4* z hlediska krátkometrážního art filmu si myslím, že tento si pozornost zaslouží, protože opravdu dokázal vyvolat příjemnou houpavou náladu, která snad v nikom nevyvolá mořskou nemoc. Za originalitu mu dávám své 4 hvězdičky [ PŘÍBĚH: X /// SMYSL: X /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 3 /// NÁLADA: 1 /// ART: 3 /// STYL: 2 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý nápad v sakra efektivním kabátku. Představte si, že někdo dá kameru na vrchol vlny a ta se po moři vlní. A teď si představte, že se nevlní voda, ale vlní klasická, česká, venkovská krajina a to pomocí animace, kde jsou animované reálná prostředí pomocí stop-motion. A taky jsou tu animované krávy, animovaný les, animovaná pole... Animované boží muka.. Nedává to smysl? Po kliknutí na následující odkaz to smysl dávat bude ---> https://aniont.com/film/326-vlneni ()

Reklama

Galerie (1)

Reklama

Reklama