Reklama

Reklama

Paradise Hills

  • Slovensko Paradise Hills (více)
Trailer 1

VOD (1)

Uma (Emma Robertsová) se probouzí na odlehlém ostrově v Paradise Hills, škole, kam bohaté rodiny posílají své dcery, aby se z nich staly dokonalé dámy. Instituci vede tajemná vévodkyně (Milla Jovovichová), zatímco dívky se účastní speciálního školení - zahrnujícího lekce etikety, hodiny zpěvu, kosmetické procedury, gymnastiku a přísné diety - které jim má během dvou měsíců pomoci vyřešit všechny fyzické a emoční problémy. Uma se brzy spřátelí s ostatními obyvatelkami Paradise Hills – Chloe (Danielle Macdonaldová), Yu (Awkwafina) a mexickou popovou hvězdou Amarnou (Eiza Gonzalezová) a záhy si uvědomí, že se za vší tou krásou skrývá zlověstné tajemství. Začíná závod s časem, neboť Uma a její přátelé se pokusí uniknout z Paradise Hills dřív, než je všechny pohltí. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (45)

BigJohn02 

všechny recenze uživatele

Stepfordské slepičky na Ostrově? To muselo dát práci vymyslet takovou kokotinu! Jediný důvod, proč jsem to chtěl vidět, byla Emma Roberts. A jediný, na co se dalo koukat, byla Emma Roberts - ona je totiž, na rozdíl od její otlemený tetičky, hezounká. - Jo, a jedný věci nerozumím: Proč je to film USA, když všech sedm společností, co se podílely na produkci, je ze Španělska?? ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Vizuálně zajímavé, ovšm bohužel také nic neříkající. Pointa mi zjevně ušla, o jaký svět jde a proč se nedozvíme a vlastně ani kdo je kdo. Je to celé takové upatlané, dějové nezralé a bez zjevné koncepce, co měl příběh vlastně sdělit. Škoda, protože potenciál by tu byl. Herci něli moc co hrát, dialogy ani komentovat nebudu, hudba nevýrazná. Jedna a půl hvězdy za kostýmy a výpravu, druhá za sympatickou Emmu Roberts (byť neměla moc co hrát). ()

Reklama

Trash odpad!

všechny recenze uživatele

Nic moc jsem od toho nečekal – jen pohádku s efekty. Takovou kok⌀tinu jsem ovšem taky nečekal. Málokdy mám tak silné nutkání film vypnout, tohle mi ale skoro vyškrábalo mozek z hlavy... Ovšem svou blbostí, ne všemi těmi trny. Efekty a výprava na můj vkus moc "wannabe" cool, ve výsledku to ale působilo spíš přeplácaně a lacině. Škoda, Millo, čau zas radši někdy u zombíků. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Alice Waddington v prvom jej celovečernom filmu sa snaží zaujímavým (a hlavne experimentálnym) spôsobom kombinovať vizuálne prostredie „Disney Girl“ filmov s prvkami známejších sci-fi a fantasy filmov. Ten výsledok je všelijaký – miestami pestrý a farebný, miestami zase (určite nechcene) nevydarený. E. Roberts okrem svojich pink vlasov upozornila na seba s celkom slušným výkonom, vo vedľajšej roli sa nedali zahanbiť M. Jovovich a E. González. Mne trošku vadí, že ten vizuál filmu občas ide na úkor príbehu. Niektoré veci by mali dostať väčšiu pozornosť a mali by byť viac rozobrané. Záver filmu nemusí každému sedieť (ako napríklad mne). Osobné hodnotenie: 69% (**) ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Příjemná holčičí alternativa k Disneyho velkopohádkám o krásných princeznách a zlých královnách, říznutá sci-fi motivy z žánrových klasik či Bayova Ostrova. Vizuálně přiznaně kýčovitá a kostýmama až dětinská (aniž by byla vysloveně určena dětem), ale zábavná, a mně osobně i magnetizující Emmou Roberts v ružových vlasech. A ta lesbická náklonnost k ní od Eizy González, OMG! [Sitges FF] ()

Galerie (30)

Zajímavosti (4)

  • Filmaři ve společných ložnicích vytvořili modré osvětlení, které sice divákovi navozuje pocit noci, ale ve skutečnosti by způsobovalo spánkovou deprivaci. Modré světlo (vlnová délka kolem 460 nm) blokuje tvorbu hormonu melatoninu, který je pro dobrý spánek důležitý. (Pavian)
  • Název filmu se objeví až těsně před závěrečnými titulky. (noelcoward73)
  • Natáčení probíhalo v Katalánsku v Gironě (Tossa de Mar a v Blanes) a v Barceloně (v Sant Just Desvern, Esplugues de Llobregat, Parc Audiovisual de Catalunya) a také na Kanárských ostrovech na Gran Canaria. Natáčelo se od 2. dubna do 26. května 2018. (noelcoward73)

Reklama

Reklama