Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na kolejích je nalezen mrtvý muž. Vražda, nebo sebevražda? Petrův kolega Brázdil začíná vyšetřovat, sestra zavražděného i jeho syn, bývalý voják z Afghánistánu, jsou přesvědčeni, že muž byl zavražděn. Petrův boj s podezřelým podnikatelem Valentou pokračuje, a je jasné, že Valenta má navrch, je to víc než silný protivník. Petr ho ale nepouští ze zřetele, stává se z něj „ten „čmuchal kolem solárek“. Stále jde tvrdě a zatnutě za svým cílem, dokonce se obrací na policejní inspekci. Podává stížnost. Situace na kriminálce pochopitelně houstne. Nervozita, podezírání, obviňování, pokusy o úplatu. Podle dalšího vyšetřování se zdá, že případ mrtvého muže i zatím marný boj s mocným Valentou se k sobě nezadržitelně přibližují. Petrův šéf cítí, že má ve svém týmu nebezpečného protivníka, kterého se musí zbavit. Mezi ním a Petrem začíná otevřená válka. V ní existují nepřátelé, ale i spojenci. Petr se dozvídá o novém solárním zákonu, který má od nového roku vstoupit v platnost. Začíná chápat, proč se věci děly tak, jak se děly. Ale jednají i jeho protivníci. Už není čas na nějaké jemnosti či zastírání, hraje se tvrdě a naprosto bezohledně. (Česká televize)

(více)

Recenze (16)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně přišlo napětí a atmosféra v případu bez výrazných vedlejších linek začíná houstnout. Petrův parťák je trochu nepředvídatelný, inspekce pracuje dost podivně, ale kolečka do sebe zapadají. Uvidíme, kam se příště pohneme. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Před deseti lety bych za takový díl seriálu dal i čtyři hvězdy, ale dneska .... permanentní šikana jediného spravedlivého hrdiny , který je ve stále hlubší defenzivě je trochu málo. ()

Garch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až na dřeň. režisér Sedláček je skutečně nejlepší, když mu o něco skutečně jde, a když nenutí postavy vtipkovat a hláškovat. Věrohodnosti přispívá i výborný výběr a vedení herců. Jiří Mádl, Petra Špalková a do mrtě trefený Martin Havelka jsou nezapomenutelní. ()

ArthasKarfa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ty postavy se tam musely na neskutečně krátkém prostoru zcela změnit a působí to nesourodě a zvláštně. Vyšetřování případu je tam zvláštně nesystematické a bez chytrých nápadů a zásahů Mádla, by se celá teplická kriminálka mohla jít klouzat. Max 60%. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A pak že nejde "objednat" trestné stíhání, sice si částečně naběhl sám (vlivem dřívějšího rozhovoru a jednoho telefonátu, který byl úplně o něčem jiném), ale i tak to bylo až moc jednoduché. Navzdory názvu je to spíš tajná válka, hlavní protivníci na to mají své lidi a proti nim Mádl. Vedlejší případ se zaplétá do hlavního - celoseriálového. ()

TETŘEF 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pozvolně ale s jistotou se to rozpadá. Příchod elitního nemluvného snipera na scénu jako deus-ex opepření už takhle rozverné a trochu sci-fi příběhu o solárech v krajině, kde nikdy nesvítí slunce..."takhle to tady chodí", ošívají se postavy tak často až to začne znít jako "hele potřebovali jsme, aby se dělo tohle tak jsme si všechno k tomu nahnuli". Na postavě Petra Svobody bylo nejvíc na začátku zajímavá ta proměna "úřad - policajt", ale zůstala úplně v pozadí a brzy spadla do kolejí "čestný mezi špinavými", které neumí nijak ozvláštnit...až na tichého snipera a všechyn ty náhody okolo. Hups. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trošku to ztrácí tah, a začíná mě srát obsah. Mádl výbornej, Svoboda je docela chudák. Naději mám v tom týpkovi s flintičkou. Ten by to vyřešit mohl :-) .......No a ta realitní píča.. ta měla od první vteřiny na xichtu napsaný, že je svině. ale todleto.. doufám že se v dalším díle uškvaří ve vlastním sádle :-) jinak jasně,..výběr herců vynikající. ()

jungewolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moje honocení - VIZ 1.díl . R.Luknár, T. Medvecká a J.Hájek jsou výborní . Velmi přesní jsou T.Pavelka(vynikající role soudruha v tv-seriálu Zdivočelá země/2012/, Zlíbám tě,až zabiješ(3.díl tv-seriálu Vraždy v kruhu/2015/ a v tv-detektivce Všichni musí zemřít/2005/ + J.Zapletal (hrál J.Smrkovského ve filmu o srpnové invazi: Musíme se dohodnout(1968) ,tj.6.dílu ze série České století z r.2014 . Těším se na 5.díl ... . ()

Reklama

Reklama