Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vlivný muž, politik a podnikatel zapletený do nelegálních obchodů, je zastřelen. Střelcem je Milan Smrček, bývalý voják v Afgánistánu, syn muže, který byl nalezen mrtev na kolejích. O co šlo? O pomstu nebo je ve hře něco víc? Ohrožen je i hejtman kraje a možná další. Policie cítí, že takové věci ohrožují i jí samou a vyvíjí horečnou činnost. Poručík Petr Svoboda je zatím odstaven od své práce a čeká na soud. Je obviněn z přijetí úplatku. Smrt kontroverzního podnikatele vyvolala silné napětí. Ekonomická i politická elita města, lidé, spojení společnými zájmy, dostávají strach. Tlačí na to, aby poručík Petr Svoboda byl naprosto zdiskreditován, stejně jako jeho tažení proti solární mafii. Jinak budou diskreditováni oni. Všechno závisí na blížícím se soudu. Petr se nebojí, je si jistý svou nevinou, navíc má skvělého právníka, který dokáže rozkrýt, co se skutečně děje – ale i jeho protivníci mají silné zbraně. Především moc, a také strach, který z jejich moci jde. (Česká televize)

(více)

Recenze (13)

KIT.HL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jo, tohle se dost povedlo . Zajímavé herecké obsazení. E.Křenková se z rolí dívek přesunula do role matky a její utrápený výraz známý už od "Vyprávěj" zde sedí i na malém prostoru určeném její postavě moc dobře... Děj z kterého mrazí dnes rezonuje o moc více než tvůrci čekali..Vulgární komunikace na straně "padouchů" je konečně pochopení života. Seriál se rozjížděl pomalu a dozraje určitě k překvapení seriálové sklizně letošního roku. ČT, jen tak dál !! Paráda.... Připomínka k dějové lince: Některe procesy a úkony jsou zde moc zevšeobecněny, což se někomu může zdát na škodu. Někdo naopak ocení přehlednou jednoduchost. Já osobně bych klidně přidal další dva díly a rozevřel příběhové struktury. Pokud by seros byl součástí některé dnes populární sreamovací služby asi bych nevydržel čekat týden na další díl.... ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zpočátku seriálu jsem to nečekal, ale opravdu můžu konečně nějaké z epizod udělit plný počet. Korupce se jako hniloba rozrostla do všech možných koutů a jsem ohromně zvědavý, jak to celé dopadne. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začíná se tam, kde skončila předchozí epizoda, případ na díl je již naplno spjat s celoseriálovou kauzou. Ve škole nás učí jak je skvěle rozdělena státní moc (zákonodárná, výkonná a soudní) a zde je vidět, jak jsou na sobě nezávislé. Nejhorší na tom je, že je to natočeno podle skutečného příběhu jednoho policisty. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sráči !!!!!! Všechno to jsou sráči, a ten svět kolem nás je jedna veliká sračka !!! Tu blonďatou svini bych poslal na víkend do afghánistánu, odstřelovače omilostnil pro nepříčetnost, pana hejtmana pohodil hladovejm prasatům, a pana vedoucího fízla vykastrovat, umlátit basebolkou, a na závěr obětovat jak beránka. No a k tomu přidat celej ten vládní ansámbl kolem nás, a bylo by tu snad i docela fajn :-)......obhájkyně je boží, a Mádl ...jako Svoboda to docela zvládá, jako Mádl je boží. ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jěště , že jsem vydržel do tohoto dílu . Je vidět , že to má vzestupnou tendenci . Rychlá akce v úvodu a pak člověk čeká , co bude dál . Z Mádla , teda jeho postavy , udělali debila co bere úplatky , i když je nebere . Jako ze života . Jak to kurde celé dopadne ?? ()

brasek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kriminálka ktorá obsahuje biedne podpriemerné príbehy sa zrazu mení na planý politický thriller, ktorý postráda absolútne všetko. Obavy záporných hrdinov sú viac ako smiešne, asi trpia nejakou psychickou chorobou a Svoboda je nikto, s takými pákami aké majú by ho dali dole raz dva. ()

Reklama

Reklama