Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Podmíněně odsouzený policista Petr Svoboda získává notebook, který patřil muži, zavražděnému na kolejích. V notebooku je tajemství, které stálo život jeho majitele. Přibývá stop velkého solárního podvodu, který vedl až ke smrti dalších lidí. A s tím narůstá i nervozita těch, kteří tento velký podvod spáchali. Skupina mocných, která dosud nemilosrdně odstraňovala všechna rizika, se začíná rozkládat. Vedoucí stavebního úřadu, který podvod podepsal, je první, kdo se zhroutí. Nervozitu vycítí i sama státní zástupkyně, která se konečně začíná probouzet a konat. Situace se nebezpečně přiostřuje a dosahuje až vysoko do mocných hospodářských i politických kruhů. Bojí se samozřejmě i Petr. Dostává výhružky. Má ženu a syna, za které má zodpovědnost. A nakonec, když už to nemůže pokračovat dál, přichází nabídka. Ta poslední. Ta, kterou nelze odmítnout, aniž by to nestálo všechno. Policista Petr Svoboda stojí před otázkou, před kterou dříve či později stojí všichni odvážní a charakterní hrdinové, kteří za něco a proti něčemu bojují. Ale Petr není hrdina. Je jen člověk, který se chtěl stát policistou. Jak na tu otázku odpoví? (Česká televize)

(více)

Recenze (19)

KIT.HL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Určitě tomuto seriálu nelze odepřít vystoupení z průměru. Výsledek je shodný s realitou. Pěkně v prdeli ! Pravda a láska vyhrává jen v pohádkách nebo vítězí jen na prezidentské standartě ... Vítejte ve skutečném světě. Jako v 70 letech Italové a v 90 letech Francouzi i u nás se dnes občas objeví dílo o bezvýznamnosti jedince a významnosti chobotnice co nás ovládá .... Bohatnou bohatí a chudnou chudí. Takže "Vyšetřování skončilo , zapomeňte." Je to pro vaše dobro. Věřte tomu. Ještě dva díly to skutečně chtělo !! Asi došla chuť nebo peníze, nebo trpělivost. Škoda. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěr série byl pro mě trochu zklamání, nicméně jiný by byl v našich končinách sci-fi. Napětí byl dostatek, chvíli i závan naděje. Konec zchladil moje nadšení, obzvláště, když bylo jasně naznačeno, že se ledy hnuly. Navíc mi příšlo, že charaktery některých postav se příliš rychle měnily. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Celej seriál byl uspěchanej,vlastně všechny díly měli mít nějaký případy,ale ty byli jaksi v mlze.J.Mádl se na poldu vůbec nehodí,takže za celou dobu neprojevil ani kapku emocí.No a konec byl sice takovej,jakej se v našich končinách čeká,ale trochu akce ,vzteku a podobnejch atributů tam bejt mohlo.Zklamání.40%. ()

ArthasKarfa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím mně to celé přijde nereální, rozehraje se spiknutí na nejvyšších místech, které mají absolutní moc ale nedokáží zničit jednoho mladého poručíka, který sotva přišel k policii? Výsměch věta od majora: Tak to jste Vy pane poručíku, co rozkryl tu vraždu nezletilé dívky v Bílině. Ne tohle mi opravdu moc nesedlo. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po úžasném vygradování v předposledním díle jsme se zase propadli na to průměrné dno, kde se seriál zahrabal mezi ty nezáživné jedince mezi kriminálkami ČT. Na jednu stranu bych si přál alespoň dalších 6 dílů v další sérii na pořádnou odplatu veškeré té korupci, na druhou stranu bych raději za pár týdnů na tenhle seriál absolutně zapomněl. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tuhle epizodu bych nazval jak slavnou hlášku Vita Corleoneho - Nabídka, která se neodmítá. Tak Petr dostane druhou šanci a je jasné, že takovou pitomost jako rozjel v prvním díle už opakovat nebude. I tak mě vývoj překvapil, že se něco začalo i vyšetřovat, ale asi se zpracovalo, co se reálně odehrálo. Velmi povedený seriál, který překvapil bohužel tak chmurným tématem. ()

quixote 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z konce jsem trochu v rozpacích, ne proto, že by byl nepravděpodobný, to spíš naopak, ale hlavně po sérii napínavých gradujících dílů přišlo něco, co ty grády nemá. I tak je podle mě Sever nejlepší věc za delší dobu /od Hřebejkova Redla/. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sever ani na závěr nepřekvapil, potřeba to všechno vystřílet a začít znova. Mádl to vítězně dotáhl do konce, sic to jako Svoboda prosral, ale jako Mádl to vymádloval ke spokojenosti. Mojí.A vo to de. ()

sharka.68 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zůstala jen ta bezmoc a tíha...je to škoda, ale Sever prostě asi dobře skončit nemohl...musel skončit takto...hlavně, že Mádlův Svoboda žije....a že díky hospodářskému kriminalistovi se státní zástupkyní Špalkovou, to neusne.. ()

Franki69 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No tak to si z nás dělají kašpárky...Fakto to točil režisér, kterej dal dohromady Největší z Čechů nebo Pravidla lži? Opravdu se nám tu začínají množit kriminálky s otevřeným, nebo rovnou blbým koncem, v kterých dobro nevyhrává? Velké zklamání... ()

lineker 

všechny recenze uživatele

Na dobré závěry si počkejte u pohádek. Poslední dva-tři díly seriál gradoval. Z některých lidí, situací je vám opravdu zle. Poslední díl, byl asi logickým vyústěním celé kauzy. V tomto případě by se překročit Rubikon jistě nevyplatilo. ()

Reklama

Reklama