Reklama

Reklama

Sever

(seriál)
Česko, 2019, 5 h 39 min (Minutáž: 55–58 min)

Scénář:

Václav Hašek

Kamera:

Jan Šuster

Hudba:

Michal Rataj

Hrají:

Jiří Mádl, Eliška Křenková, Robert Řasa, Štěpán Benoni, Aleš Bílík, Martin Havelka, Jan Novotný, Martin Pechlát, Jacob Erftemeijer, Jan Komínek (více)
(další profese)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Šestidílný seriál bude příběhem nadějného kriminalisty, který věří ve spravedlnost a čest, tudíž nezůstane lhostejný ke korupci svých nadřízených. Za to je ale následně potrestán a z vyšetřovatele se tak stává vyšetřovaný. Dramatická série vychází z atraktivního prostředí policie, s několika liniemi a překvapivými zvraty, které umožňují poznat způsob fungování nejsilnější státní mocenské organizace ve všech jejích složkách, jejich propojení i soupeření. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele Mark1983 k tomuto seriálu (2)

Sever (2019) odpad!

Sever mě nesmírně zklamal, přestože Bílinu znám, ale na samotného Rapla nemá Sever ani zdaleka. A o hereckých výkonech ani nemluvím, bída a utrpení. ()

Pomáhat a chránit (2019) (E01) 

Na seriál jsem byl zvědav už z toho důvodu, že v Bílině žiju, ale musím říct, že (ač nechci seriál předem odsoudit) tak ten první díl byl dosti odfláklý a na samotného Rapla nemá ani zdaleka. Třeba, kdyby se do tvorby pustil tvůrce Rapla, tak by to bylo i atmosféricky působivější, možná. No ale uvidíme, třeba ostatní díly budou lepší, protože jednička byla, jak napsal Untentrauer ospalá, s čímž souhlasím. ()

Související novinky

Zemřel herec Martin Havelka

Zemřel herec Martin Havelka

03.10.2020

V dopoledních hodinách dnes přišla zpráva o úmrtí filmového, televizního a divadelního herce Martina Havelky. Zemřel v Brně ve věku 62 let. Informaci na svém twitterovém účtu zveřejnil režisér Jan… (více)

Reklama

Reklama