Reklama

Reklama

Sever

(seriál)
Česko, 2019, 5 h 39 min (Minutáž: 55–58 min)

Scénář:

Václav Hašek

Kamera:

Jan Šuster

Hudba:

Michal Rataj

Hrají:

Jiří Mádl, Eliška Křenková, Robert Řasa, Štěpán Benoni, Aleš Bílík, Martin Havelka, Jan Novotný, Martin Pechlát, Jacob Erftemeijer, Jan Komínek (více)
(další profese)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Šestidílný seriál bude příběhem nadějného kriminalisty, který věří ve spravedlnost a čest, tudíž nezůstane lhostejný ke korupci svých nadřízených. Za to je ale následně potrestán a z vyšetřovatele se tak stává vyšetřovaný. Dramatická série vychází z atraktivního prostředí policie, s několika liniemi a překvapivými zvraty, které umožňují poznat způsob fungování nejsilnější státní mocenské organizace ve všech jejích složkách, jejich propojení i soupeření. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele sorrow k tomuto seriálu (1)

Pomáhat a chránit (2019) (E01) 

Příběh o zaměstnanci stavebního odboru, který se jednoho dne rozhodne nastoupit práci u policie, protože po 10 letech dostane rentu, během půl roku absolvuje rychlokurz, ve kterém je jedním z nejslabších, následně ihned nastoupí na elitní kriminálku, první den si začne tykat se šéfem a dostane na práci skenování spisů, to ho však neodradí, aby se věnoval starému případu zavražděné dívky před jeho domem, se kterým půl roku nikdo nehne a on jej vyřeší během pár dnů… Nezní to trochu nevěrohodně? Navíc se zde vlastně ani nevyšetřovalo a vše se rozlousklo při jedné domovní prohlídce, kdy jim vrah naservíroval důkazy jako na zlatém podnosu. Když už musel být začátek takovýto, mohl být alespoň ten Svoboda třeba právník a nikoli inženýr, mohl v tom policejním kurzu vynikat jako jeden z nejlepších a všemu by se věřilo tak nějak více. To že si koupil dům, to opravdu musel čekat až mu to poradí jeho šéf a doporučí mu makléřku? Nebyl schopný si toto zajistit sám, když mu byl byt malý? Uvidíme co bude dál… ()

Související novinky

Zemřel herec Martin Havelka

Zemřel herec Martin Havelka

03.10.2020

V dopoledních hodinách dnes přišla zpráva o úmrtí filmového, televizního a divadelního herce Martina Havelky. Zemřel v Brně ve věku 62 let. Informaci na svém twitterovém účtu zveřejnil režisér Jan… (více)

Reklama

Reklama