Reklama

Reklama

Obsahy(1)

David (C. Dobrý) si tuhle cestu nezvolil. Nechtěl se stát informátorem protidrogové policie, a už vůbec nechtěl zradit svého nejlepšího kamaráda Reného (M. Pecháček). Zbývalo mu jen doufat, že akce v Polsku klapne, a to jeho i Reného zachrání. Ale nestalo se, akce nevyšla a jeho nedobrovolný policejní kontakt Blažek je mrtvý. Někdo ho zastřelil. Davidovi je jasné, že prvním na seznamu podezřelých je on sám. Je to nejjednodušší vysvětlení. Blažek se sešel se svým kontaktem, pohádali se a ten ho zastřelil. Proč by pátrali dál. A možná ještě horší je to, že mu nevěří ani šéfové z vietnamské mafie. I jim je jasné, že někde v síti musí být díra, jinak by policie o převozu prekurzorů z Polska neměla ani tušení. David je v kleštích, a jestli se z toho chce dostat, musí spoléhat jenom sám na sebe. Ale je tu ještě někdo, s kým zatím nepočítá. Policejní analytička Petra Vávrová (L. Krobotová), která byla Blažkovi nejvíc na blízku, a která má víc informací, než její kolegové z protidrogového… (Česká televize)

(více)

Recenze (23)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Malé ryby ho nezajímali, těch pochytal dost. Polda z protidrogového Blažek chce vyhrát za každou cenu, i kdyby neměl hrát tak docela podle standardních policejních pravidel. Jenže všechno dopadlo jinak a David je na seznamu podezřelých úplně nahoře. Musí se spolehnout na pomoc Blažkovy kolegyně Petry (Lenka Krobotová), která ví víc, než její kolegové z protidrogového. Mám za to, že první díly (jakéhokoliv) seriálu by se měly točit tak, aby diváka zaujaly a nutily ho sledovat dál. Zahraniční minisérie divák kolikrát zhltne za dva večery, ovšem tady se to začíná lehce táhnout. Mezi poměrně nudnými charaktery vyčnívá nejlepší kamarád René, který střídá barvu vlasů snad častěji než ponožky. A Miloslav Pecháček je v téhle ulítlé roli velmi dobrý. ()

bourec odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže půlka druhý části stačila, abych si na tohle veledílo udělal jasnej názor.Nevim vlastně, kterýmu režisérovi se Tauš chce podobat.Jestli Tarantinovi, nebo čurdovi Refnovi, nebo komu?Igelit před kameru, aby nebylo pořádně nic vidět, to zvládne nacpat tříletý dítě.Mrskat kamerou před ksichtama herců, to taky neni žádnej velkej kumšt..Zdlouhavý, zmatený záběry, záběry zespoda, záběry na nohy, záběry do hovna, všechno tohle kazí jakýkoli spojení diváka s filmem a s rádobyhrdinama tohoto veledíla.Monolog Dobrýho na kameru je taky rušivej, prostě nic nefunguje, a děj neodsejpá.Čistokrevná hrůza.0%. ()

Reklama

EastWicka 

všechny recenze uživatele

Epizoda 2. u mě má bod navíc, protože její zásadní scény uchovávají pro budoucí generace dnes již bývalý chomutovský bazén. Místo nádherných plaveckých vzpomínek mého dětství, architektonický skvost plný světla, s výhledem na park a restaurací, kam nás babička brávala na pohár - a odkud se dalo shůry sledovat dění ve všech drahách... Díky prohnilému vedení města byl bazén zavřen, zchátral a místo jeho rekonstrukce vznikl další hnusný, zbytečný, tunelářský objekt. Ale to jen tak na okraj... Jinak, celkem napínavý díl. Zrádci se začínají vybarvovat. ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý díl je v obdobné duchu, ale to tempo je ještě pomalejší, než v díle předchozím, že jsem se místy až nudil. Některé scény jsou naprosto zbytečné a žádné relevantní informace nepřináší. Ani nevím jestli ještě risknu další díl, ale spíš ne. Škoda toho potenciálu, mohl to být zajímavý seroš. Hodnocení: 40/100. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám rozporuplné pocity. Příběh má zajímavý vývoj, ale vyprávěn je pomalu, místy nezáživně. Rodina, snídaně, spaní... Nejhorší jsou komentáře Davida, uff. Václav Neužil si seriál moc neužil a konec mi přišel poněkud přepálený. Ale zvědavý na další vývoj jsem. Problém asi budu mít s tím, komu fandit, až na kriminalistku jsou téměř všichni nesympatičtí. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama