Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Davidovi a Renému se cesta do Gdaňsku pro prekurzory moc nevyvedla. David (C. Dobrý) tušil, že je to past, ale hrůza, která pak nastala, překonala všechna očekávání. Stěží vyvázl živý a v totálně zbědovaném stavu se vrací domů. Jeho jedinou nadějí je Petra (L. Krobotová), ale ta už ho dále nedokáže krýt. Je to neudržitelné. Musí odkrýt kolegům jeho totožnost a doufat, že se z toho nějak vykroutí. Odhalení hlavního investora mafie se blíží a Petra má na krku zuboženého Davida. Teď není vhodná chvíle na velké přiznání. Musí ho na pár hodin ještě někam uklidit a doufat, že se dá trochu dohromady, aby při výslechu působil alespoň trochu věrohodně. Místo, které k úkrytu volí, však všechno ještě víc zkomplikuje. Zaveze Davida do domu terapeutické komunity, který vede vdova po Blažkovi (M. Borová). Dávají se tu dohromady lidé dříve závislí na drogách. Drogy prý nemají oběti, tvrdil sebejistě David ještě před pár týdny, ale v tomhle místě je obětí víc, než sám snese – a navíc ještě někdo, koho zde opravdu nečekal… (Česká televize)

(více)

Recenze (25)

farky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľ najlepší diel už aj tak najlepšej minisérie, ktorú som videl. Chcel som napísať hodnotenie až po poslednom dieli, avšak už teraz viem, že Zrádci sú jednoducho bomba! Strih, kamera popierajú všetky zásady. A ja im to všetko žerem. Roztrasená kamera, vystrihnutie kúska záberu, zvukové efekty, gitara v štýle Death mana, oujeee, to je ono. Klobúk dole, páni tvorci! ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zrádci jsou přesným typem seriálu, u něhož musíte setrvat, protože si vás dokáže zaháčkovat až ve své druhé polovině. Tam, kde jsem v prvních třech epizodách silně tápal nebo si i dokonce kousal nudou nehty, tak tam jsem se v předposlední části neodtrhnul od obrazovky. Především proto, že se tvůrci rozhodli konečně střemhlav zabořit do tématu prohnilosti vietnamské mafie, kvůli níž jsem Zrádce dlouho vyhlížel. ()

Reklama

keoma26 

všechny recenze uživatele

Poprvy jsem tomu dal konecne plnou palbu hvezdicek a konecne mela plny opodstatneni i ta rozstresena kamera, ktera vsem uz od zacatku klouze po oblicejich, dialogy a hudba jsou strop, Sifra je ve svym veku proste genius, ale ty preexponovany filtry, ruchy a najezdy kamery hned od zacatku podle trochu zkazily tu hodinarskou praci hercu i scenaristy ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběh z vietnamsko-českého podsvětí graduje. Divně osobité, na naše poměry odvážné. Herecky pak velmi slušné, obrazově pestré, dějově ale poněkud protahované. I když už tady všechno někdy bylo. V Polsku to krutě nevyšlo, všechno se začíná sypat i na domácí půdě. Vyřízeného Davida je třeba někam uklidit (terapeutická komunita), což ale nadělá další potíže. Události ve firemním areálu podnikatele Danga fajn, třeba konfrontace na venkovním schodišti je skvěle uchopená. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama