Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Davidovi a Renému se cesta do Gdaňsku pro prekurzory moc nevyvedla. David (C. Dobrý) tušil, že je to past, ale hrůza, která pak nastala, překonala všechna očekávání. Stěží vyvázl živý a v totálně zbědovaném stavu se vrací domů. Jeho jedinou nadějí je Petra (L. Krobotová), ale ta už ho dále nedokáže krýt. Je to neudržitelné. Musí odkrýt kolegům jeho totožnost a doufat, že se z toho nějak vykroutí. Odhalení hlavního investora mafie se blíží a Petra má na krku zuboženého Davida. Teď není vhodná chvíle na velké přiznání. Musí ho na pár hodin ještě někam uklidit a doufat, že se dá trochu dohromady, aby při výslechu působil alespoň trochu věrohodně. Místo, které k úkrytu volí, však všechno ještě víc zkomplikuje. Zaveze Davida do domu terapeutické komunity, který vede vdova po Blažkovi (M. Borová). Dávají se tu dohromady lidé dříve závislí na drogách. Drogy prý nemají oběti, tvrdil sebejistě David ještě před pár týdny, ale v tomhle místě je obětí víc, než sám snese – a navíc ještě někdo, koho zde opravdu nečekal… (Česká televize)

(více)

Recenze (25)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběh z vietnamsko-českého podsvětí graduje. Divně osobité, na naše poměry odvážné. Herecky pak velmi slušné, obrazově pestré, dějově ale poněkud protahované. I když už tady všechno někdy bylo. V Polsku to krutě nevyšlo, všechno se začíná sypat i na domácí půdě. Vyřízeného Davida je třeba někam uklidit (terapeutická komunita), což ale nadělá další potíže. Události ve firemním areálu podnikatele Danga fajn, třeba konfrontace na venkovním schodišti je skvěle uchopená. ()

Siegmund odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejhorší ze všech odvysílaných dílů. Největší zásluhu na to má tentokrát kromě příšerné kamery i nesnesitelná „hudba“, pokud se ty otřesné kvílivé zvuky dají jako hudba vůbec označit. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak z nedostatku emocí tenhle seroš nikdo podezírat nemůže... Scéna z léčebny v závěru skutečně epická. Kamera už někdy fakt too much- ty houpačky už zavánějí manýrou. Herečky musely mít co dělat, aby se těm kameramanovým tanečkům nemusely smát... ()

keoma26 

všechny recenze uživatele

Poprvy jsem tomu dal konecne plnou palbu hvezdicek a konecne mela plny opodstatneni i ta rozstresena kamera, ktera vsem uz od zacatku klouze po oblicejich, dialogy a hudba jsou strop, Sifra je ve svym veku proste genius, ale ty preexponovany filtry, ruchy a najezdy kamery hned od zacatku podle trochu zkazily tu hodinarskou praci hercu i scenaristy ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zrádci jsou přesným typem seriálu, u něhož musíte setrvat, protože si vás dokáže zaháčkovat až ve své druhé polovině. Tam, kde jsem v prvních třech epizodách silně tápal nebo si i dokonce kousal nudou nehty, tak tam jsem se v předposlední části neodtrhnul od obrazovky. Především proto, že se tvůrci rozhodli konečně střemhlav zabořit do tématu prohnilosti vietnamské mafie, kvůli níž jsem Zrádce dlouho vyhlížel. ()

MartinX. 

všechny recenze uživatele

Moc dobrý díl. Nesouhlasím s kritikou hudebního doprovodu. Tady dával některým scénám dusivé napětí, jako před výbuchem, který ne a ne přijít. Zaujala mě Lucie Źáčková v přesně vykreslené menší roli pacientky. ()

quixote 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hú, to byla jízda! Zatím nejlepší díl, ze kterého mi bylo až fyzicky nevolno (ne kvůli kameře, ta mi vůbec nevadí) a který si pro sebe jednoznačně ukradly všechny vystupující herečky. Je to díl od dílu lepší. ()

javlapippi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Tyhle tunely v uších jsou hroznej zlozvyk, na západě už od toho dávno upustili." Pobyt v odvykacom stredisku nie je prechádzka ružovou záhradou, aj keď k rozcvičke hrá Nohavica. Ďalší hudobný skvost v podobe "Holubího domu" vo vietnamčine, najviac ma rozsekalo jeho prisúdenie Karlovi Gottovi. ()

sharka.68 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Holubí dům mne položil na lopatky...jinak mne nikdo kromě potrhlý terapeutky Blažkový nepřekvapil.... kdyby Blažek nebyl mrtvej,tak po dnešním dílu by byl...a možná by ho zlikvidovala sama Krobotová,pokud by ho nezmáknul o chvíli dřív David... ()

jfaba

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už se na to nedívám! Je mi to fuk. Někde jsem napsal, u nějakého filmu, že tam hráli nejnesympatičtější herci/postavy, co jsem kdy viděl. Tento seriál to překonal. ()

Adams 

všechny recenze uživatele

Dobry namet i scenar ale naprosto to kazi kamera kterou ridi rejza. Ta neklidna porad se hybajici kamera je proste hnus a je mi z toho blbe ze se na to neda divat. Cesi proste nemaji dobrou kameru. Klasicky priklad ()

Reklama

Reklama