Reklama

Reklama

Stánek s polibky

Trailer

VOD (1)

První polibek vyústí v zakázaný románek Elle s nejhezčím klukem ze školy. Riskuje tak, že přijde o svoji nejlepší kámošku. (Netflix)

Recenze (107)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Důvod, proč jsem si tento film pustil, byla Joey King, která je herecky obecně hodně zajímavá. Jenže jsem netušil, že se dočkám ryzího teen příběhu, který je ale opravdu jen pro náctiletý a pro všechny ostatní je to ztráta času. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Je to taková jednoduchá jednohubka, která ovšem neurazí. Ze začátku je vlastně poměrně svižná a hezky to všechno ubíhá, jen ke konci to začne drhnout a její „týdny jsem nemluvila s XY“ mi přišlo přehnané, hlavně v kontextu toho, že střední taky jednou končí... Pokud máte chuť na romantickou komedii, kde není přehršle drama, ale naopak to z velké části docela rychle ubíhá, tohle by nemusela být špatná volba. Průměr. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Milý romanťák, který ale trochu naráží na nepochopitelný slib, který by se mohl porušit, když se tento pakt uzavřel v dětství, jenže jeden z dvojice na tom lpí tolik, že spíš naruší důvěrné přátelství a v tom vidím trochu nelogičnost, která mě trochu vytáčela. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Neviem čo mám popravde povedať. Poznáte to, keď uvidíte film, z ktorého máte dojem, že bude len ľahká oddychovka a nemá vás čím prekvapiť, no keď si ho pozriete, tak vás absolútne ohromí? Podobne ako som to mal minulý rok pri sledovaní "Speech & Debate"? Presne do tejto kategórie by som zaradil "The Kissing Booth". Prekvapivá romantická komédia, ktorá funguje. Začnem najprv s tými negatívami, aby som ich len odstránil z cesty. Máme tu príbeh, ktorý vieme viac-menej veľmi dobre odhadnúť a je to trošku štandardné. Neubránime sa ani pár typickým stereotypom, no ku kreditu filmu, nesústredí sa na nich moc. A samozrejme musíme mať aj zápletku, kde sa hlavní hrdinovia pohádajú, no vieme, že sa veci medzi nimi napravia. A tá predvídateľnosť je tu dosť zrejmá. Toľko k mojim záporom a teraz sa pozrime na tie pozitíva. Lebo úprimne, je tu toho podľa mňa dosť. V prvom rade dávam filmu kredit, že decká v tomto filme pôsobia ako skutočné decká. Nie ako 25 alebo 27 roční, ktorí sa snažia tváriť, že sú študenti strednej školy. To je super. Postavy sú podľa mňa dobre napísané. Joey King je vynikajúca ako hlavná hrdinka Elle a osobne mám pocit, že si prejde aj určitým vývojom. Kým väčšina filmov robí z týchto hrdiniek klasické stereotypy, ktoré sa nikam neposunú, myslím si, že v jej prípade ide o to, že skutočne nejakými zmenami prejde. Jej kamarát Lee je tiež super. A je vidno, že ich priateľstvo je dôležité. Ale zase nemôžu ho posadiť nadovšetko. Ale je super, že kompromisy sa musia robiť a hlavne pochopiť, že šťastie je dôležité. A obe strany to musia akceptovať. Lebo nemôžeme byť šťastní vo vzťahu, keď tým stratíte niečo iné. Občas sa to stane, no treba nájsť cestu, ako môžeme byť šťastní a súčasne neprísť o priateľstvo. A to je super. Noah pôsobí spočiatku trošku stereotypne a možno to tak aj je, no súčasne má v sebe rovnaký šarm, ako hlavný hrdina z filmu "Our Times". A zmey, ktorými si prejde tu sú vidíteľné. Plus záverečná časť, kde sa otvoria všetky spomienky na ich školský rok je super. A je super vidieť, čo všetko dokáže veľa znamenať. Nemôžem povedať, že by to nebola klasická romantická komédia zo strednej školy, no v rámci svojich možností, tento film z toho vytrieskal asi najviac čo mohol. A nakoľko priateľstvo a láska je tu veľmi úprimne podaná, tak to rovnako vplývalo aj na mňa. A ostal mi po dopozeraní skutočne dobrý pocit. Ja som si tento film nadmieru užil, tie klišé ma neotravovali nejako moc a pozitíva jednoznačne prerážajú cez mínusy filmu. Neviem, či sa tak budú cítiť všetci, čo ho uvidia (asi skôr nie), ale ja nepoznám všetkých ľudí sveta a za seba hovorím, že je to skutočne dobrý film s dobrými postavami, dobrým posolstvom a v človeku zanechá dobrý pocit. Hodnotenie: A- ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Šak teda ... jedna moja polovica hovorí, že tu máme ďalšiu tínejč blbinu, a tá druhá tvrdí, že je to milá a very freš blbina. 2,5* ()

Marze 

všechny recenze uživatele

The Kissing Booth je drsný jazyk, teen chlastačky do noci, sex a bezstarostnost. Ale není to dobrý film, proto ho radši vynechejte. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Ke konci tomu scénáristicky docházel dech, což ale neznamená, že by to nebyla fajn sympatická, s nasazením zahraná a zašmodrchaná středoškolská romance :). ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne blbé. Nadržená puberťačka najde uspokojení v pochopitelné náruči.  Holka hraje dobře a její charakter je fajn napsaný. Příběh je uvěřitelný a Molly Ringwald, coby matka, je třešničkou na dortu pubertální (ne úplně) komedie. Hlavně pro rodiče, kteří si vzpomenou,  jak neodolatelně sladká Molly v teen komediich osmdesátek bývala.  A že, i když už jí přibyly vrásky i sem tam kilo, ty svůdně nahé rty k polibení stále má. ----- Zpět k filmu. Je v něm zakomponovaná i temná variace, a přes fakt něžnou romantickou zkratku mladé letní lásky se objevují hluboké trhliny,  které musí prvně ve svém životě, řešit tak mladičká dívka. Ke konci to má pár ne zcela odůvodnitelných psychických veletočů. SHRNUTÍ se spoilerem: Zdrhej! Zdrhej, jak by ti za patama hořelo. Sebevysvalenější tělo nestojí za to žít s násilníkem. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Pubertální dospivající děvče a její pravidla a brežněv, chvilkami jsem se fakt bavil chvílemi zase mi to přišlo debilní. A tak verdikt zni že se celkem povedlo sice nevím co mělo být bombou celého filmu ale na jedno podivání bohatě stači, trojka nan není vůbec pěkná kdo je bože vybíral. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Po dlhšej dobe zase nejaká príjemná teenagerská komédia s minimom nechutných scén a sympatickými postavami. Príbeh o chlapcovi a dievčaťu, ktorý sa kamarátia od detských čias a jedným zo základných pravidiel ich priateľstva je, že si nezačnú s príbuzným toho druhého. Lenže ona sa zamiluje do jeho brata, tak čo teraz? Riešenie bude komplikované a plné zábavných situácií. Ústredné trio sa vydarilo dokonale. Chlapci sú sympaťáci a Joey King je jak nádherná tak aj zábavná. K dokonalosti filmu chýbajú prepracovanejšie línie u vedľajších postáv, ktoré by niekam smerovali. Občas film prešľapuje na mieste a mal som ho chuť popohnať. Pripomenulo mi to romantiky zo školského prostredia z 80 alebo koncom 90tych rokov, keď zažívali boom. Takže celkovo je to nadpriemerná pohodová komédia s tak akurát otvoreným záverom pre pokračovanie, ktorá sa už točí a som fakt zvedavý jak sa to ďalej vyvinie. 6/10. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Pár dobrých vtipů, obrazově je to líbivé, ale taky je to děsivě kýčovité. Především v druhé polovině, která přejde od pubertálního humoru k pubertálnímu dramatu, což je o cosi méně snesitelné. Praštěné teenageroviny mám stále rád, ale tohle už míří opravdu na trochu jinou cílovkou. ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

Kycovity, ale alespon romanticky, pro milovniky 80tek skoro povinnost diky odkazum na Snidanovy klub... Moje 7lete neteri se to hrozne libilo. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Ďalšia zvláštna americká teen komédia, u ktorej neviem, či sa mám smiať alebo vydesiť. 1.Ten humor mi pripadal príliš "unisex". Vkusom to tendovalo k Disney channel filmom. 2. Ten vodopád slov bol na nevydržanie. Ak by som to videl s dabingom, možno by som hviezdu pridal, ale dnes som sa doslova utopil v titulkoch. ()

Petaxis 

všechny recenze uživatele

Člověk by čekal, že zrovna Netflix, kterej se snaží působit hrozně pokrokově, nebude v dnešní době vytvářet sexistický braky plný genderovejch stereotypů. No, škoda. Navíc je to strašná nuda. Není to vtipný. A v podstatě to postrádá jakoukoliv zápletku, která by se aspoň vzdáleně dala označit jako "zajímavá". Hroznej vyblitek. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Chtel jsem jako svuj 1500. film ohodnoceny na CSFD vybrat neco solidniho, bohuzel neplanovane toto cislo pripadne saskarne z Netflixu, kde jsem se musel protrapit trapnym, stokrat videnym filmem ze stredni skoly. Samozrejme je to neco absolutne novyho, protoze tady maji holka s klukem nejaky pitomy zasady! Ve zkratce - hlavni herecka s vyskou 150cm suka (doopravdu) dvoumetrovyho bratra svyho nejlepsiho kamose, ale je to na tajnacku, protoze podle zasady cislo 9 se to nesmi. Po 100 minutach si oba dva uvedomi, ze to je picovina, a film skonci happy endem. Jako vyjimecne spatny pak hodnotim jeste trio zaporacek - OMG Girls, ktery nemelo oproti podobnym filmum vubec nic - krasu, humory, ponizovani hlavni herecky - proste nic. Podprumerna romanticka komedie (pokud se tomu tak da vubec rikat) z prostredi americky stredni skoly, ktera by se mohla uchytit nekde na Slovensku na Jojke hned pred / po Take me out s Jakubem Pracharem. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Už dlho som nemal z niečoho také zmiešané pocity. Prvá polovica bola hrozná - teatrálna zlátanina, akých produkuje americká teenage comedy produkcia každoročne desiatky. Jedinou prednosťou boli čiastočne fajn dialógy, ktoré sem tam vykúzlili aspoň úsmev na tvári. A potom to prišlo, aj keď to bolo viacmenej očakávané, ale od istej chvíle sa prihlúpla komédia začala postupne meniť na vcelku zaujímavý a emocionálne vypätý film. Aj keď som skôr čakal, že sa tu vyvinie skôr nejaký trojuholník lásky, ale napokon to bolo o kus inšie a dilema bola na svete. Vôbec som to Elly nezávidel, že sa musela rozhodovať v takýchto súvislostiach. Ľudí ako Noah moc nemusím, ale Lee nebol so svojim sebectvom o nič lepší. Ani by ma nenapadlo, že film tohto typu ma dojme až k slzám... Škoda tej prvej polovice, ktorá bola na môj vkus poriadne trápna. Druhá to však spoľahlivo zachránila. ()

Související novinky

Kdo by se mohl stát příštím Supermanem?

Kdo by se mohl stát příštím Supermanem?

13.01.2023

Tak to šlo celkem rychle. Ačkoliv je následující zpráva v tuto chvíli jen spekulací, stejný zdroj, jenž v minulosti odhalil například obsazení Barryho Keoghana (Víly z Inisherinu) do role Jokera v… (více)

Reklama

Reklama