Reklama

Reklama

Stánek s polibky

Trailer

VOD (1)

První polibek vyústí v zakázaný románek Elle s nejhezčím klukem ze školy. Riskuje tak, že přijde o svoji nejlepší kámošku. (Netflix)

Recenze (107)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Mě to bavilo. Jsem příjemně překvapená, jak moc se mi to líbilo. Joey King je skvělá herečka, dokázala to už v seriálu Odhalení a je neuvěřitelné jí vidět v něčem jiném a hrát vlastně normální holku, ale šlo to. Místy mi sice byla trochu nesympatická, nicméně když nad tím přivřu oči, tak to vážně nebylo tak zlé. Super zápletka o přátelství a neporušitelných pravidlech, která tu byla již několikrát, ale u tohoto filmu to funguje dobře. Chemie mezi Noahem a Shelly je úžasná a úplně to mezi nimi jiskří, určitě nebylo na škodu, že v reálu tvoří opravdový pár. Vážně jsem se moc bavila a snímek zařadím mezi ty, ke kterým se budu ráda vracet, protože zvednou náladu a není to vyloženě klišé o ošklivé holce, která má sen stát se Popelkou. ()

Lenka.Vilka odpad!

všechny recenze uživatele

Více, proč mám ráda filmy z osmdesátek? Přestože tam jde vlastně o to stejné jako v tomhle filmu, nějak se mi to zdálo dřív jednodušší, čistější a vlastně i romantičtější. Že jsem starší s tím nemá nic společnýho. Nebo jsem jenom už unavená z pohledu na osmnáctileté studentky oblečené jako coury po několika plastikách. Ano, moje nejoblíbenější komedie jsou od "Brat Pack" a podle mě komedie v tom správném slova smyslu zemřeli s miléniem, potom to šlo všechno do kopru. Tedy, někam sem. Bohužel  :( ()

Susinnon 

všechny recenze uživatele

Od tohto filmu som čakala oveľa väčšiu hlúposť, preto dávam hodnotenie, aké dávam. Pretože som bola milo prekvapená, že je to celkom vtipné a milé a svieže a aj keď to má zopár klišé a prehnaných momentov, odpúšťam mu, lebo to jednoducho do takýchto teen romantických komédií patrí. Herecké výkony sú občas slabšie ale Joey hrá šibnutú pubertiačku naozaj dobre (veď ňou asi aj stále je) a chlapci.... no, keď už nič iné, aspoň sa na nich dobre pozerá :D Milé, oddychové a prekvapivo iné. ()

Dado 

všechny recenze uživatele

Príjemná nálada v odľahčených scénach, navyše sem-tam podporená vtipným momentom (akcent, ročenkár) je tým, vďaka čomu je The Kissing Booth vcelku stráviteľným počinom. Potešilo aj niekoľko narážok na Raňajkový klub, ktoré zároveň budú pravdepodobne jediným, na čo si v spojení s týmto filmom dokážem o pár dní spomenúť. Romanticky ladené pasáže, ktoré sa v druhej polovici filmu stanú stredobodom diania, však neprinášajú nič, čo by človeku utkvelo výraznejšie v pamäti a ani snaha zahrať na vážnejšiu strunu v očiach divákov, zrejme až na rovesníčky hlavnej hrdinky, nemá veľkú šancu obstáť. (55%) ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

To bolo tak rozkošné teen milostné trojuholníkove drama, že som si pri tom nemusel šklbať kotlety, neotravovalo ma to a na Joey sa vynikajúco pozerá. Mať o pár rokov menej, zožral by som im to. 1 z 5 ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Jediný důvod proč jsem to stahoval bylo to, že tento týden má premiéru dvojka a chtěl jsem něco nenáročného. Začátek je příšerný nemám rád filmy, které na mě vybalí zhruba 15 let života postav v 10 minutách navíc jediné co jsem si zapamatoval bylo to, že jí umřela matka na rakovinu a , že jak ona tak on se narodily stejný den ve stejnou hodinu pak se to nicméně rozjede. V podstatě je to na podobný styl jako Všem Klukům https://www.csfd.cz/film/641954-vsem-klukum-ktere-jsem-milovala/komentare/ máme zde holku co miluje jednoho kluka a jeho brácha je její nejlepší kámoš. Oni mají svoje pravidla z nichž jedno zní nechodit s příbuznými tak ona to poruší a pak řeší následky. V podstatě všechny ty pravidla jsou píčoviny například pokud se s někým pohádáš , když ti ten druhý koupí zmrzlinu odpustíš mu tak, že kdyby se ten kluk vyspal třeba s její sestřenicí a pohádaly se tak jí koupí zmrzlinu a jí to vadit nebude jediné co je normální je přát lásku druhému. Hlavní herečka v pohodě ty dva kluci taky (pokud Vám teda nevadí, že ten s kterým chodí má minimálně o 2 hlavy více než ona) vedlejší postavy nic moc. Jinak taková perlička, když řeknete borcovi, kterého jste celý školní rok šikanovaly na školním maturáku, že má talent, který ani nemá (takové fotky udělá každý) neudělá to z Vás lepšího člověka. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Pro mě je The Kissing Booth velice příjemným překvapení. Já osobně nemám moc rád tento druh filmů, ale u tohoto jsem se příjemně bavil. Nijak se mi nezdál přehnaně ukňouraný, jak to u těchto filmů bývá a příjemně odsýpal. Možná to také bylo tím, že hlavním tématem nebyla ani láska, jako spíše pouto přátelství, což je velmi dobře. ()

psychoJoa 

všechny recenze uživatele

Tenhle film byl podle mého pod průměrem. Musím se přiznat, že pro mě film končil snad 5x, než konečne skončil - a už jsem se popravdě nemohla dočkat! ()

Jaro_slav 

všechny recenze uživatele

Kdyby mi bylo tak o 20 let míň (tj. 16), asi bych to baštil. Ale takhle jsem to přetrpěl jen kuli malý Kingový, abych se ujistil, že už neni ani malá ani roztomilá, a Joelovi Courtneymu, co byl tak skvělej v Super 8. Dva jediný fakt dobrý vtipy byly v závěrečnejch titulcích, mimochodem. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Já nevím, za mě asi dobrý, ale přeci jenom tomu něco chybělo. Na jednu stranu jsem něco podobného očekávala, na druhou musím poznamenat, že úplný top to tedy nebyl. Nedokážu ani pořádně vysvětlit, co mi na tom filmu vadilo, možná dialogy nebo malinko zapletená zápletka, asi nejvíc ten konec, ztratila jsem se a to pořádně. Zápletka sice zapletená, ale veskrze úplně jednoduchá, herci sice sympatičtí, ale bez originality a příběh místy smutný, místy k popukání a místy ani nevím, co si o něm mám myslet. Teď přemýšlím, jestli jej mám hodnotit pozitivně nebo negativně, no, u mě asi převáží ta negativa, ale obě strany mezi sebou vedou opravdu nelítostný boj. :D Určitě se tady najdou ti, kterým se zalíbí, stoprocentně má svoji cílovku, ale u mě nepochodil. Nechci jej však v žádném případě nějak shazovat, jsou lidé, kterým se zalíbí, proto bych asi doporučovala vytvořit si vlastní názor, přeci jenom, pokud se vám nebude líbit, můžete ho s klidem v půlce vypnout. ()

Související novinky

Kdo by se mohl stát příštím Supermanem?

Kdo by se mohl stát příštím Supermanem?

13.01.2023

Tak to šlo celkem rychle. Ačkoliv je následující zpráva v tuto chvíli jen spekulací, stejný zdroj, jenž v minulosti odhalil například obsazení Barryho Keoghana (Víly z Inisherinu) do role Jokera v… (více)

Reklama

Reklama