Reklama

Reklama

Delukse

(seriál)
Slovensko, (2019–2021), 18 h 12 min (Minutáž: 45–46 min)

Režie:

Ivan Holub

Scénář:

Ivan Holub

Kamera:

Tomáš Stanek

Hrají:

Alexander Bárta, Zuzana Fialová, Marián Mitaš, Ivan Vojtek, Daniel Fischer, Dominika Žiaranová, Ľubomír Paulovič, Richard Stanke, Gabriela Marcinková (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Bláznivé príbehy hotela, v ktorom by ste chceli bývať, ale rozhodne nie pracovať... Päťhviezdičkový hotel Danubia Queen majú pod palcom riaditeľka Adela (Zuzana Fialová) a manažér Daniel (Alexander Bárta). Obaja sú profesionáli na svojom mieste a prevádzku hotela zvládajú dokonale. Teda až do okamihu, keď hotel zmení vlastníka. Nový majiteľ je absolútne presvedčený, že s hotelom získal aj najhorší personál na svete a vyhlási, že pri najmenšom maléri budú všetci vyhodení a nahradení ozajstnými profíkmi. Na prvý pohľad sa nie je čoho báť. To by však za hlavným pultom nemohol sedieť ten najpopletenejší recepčný Viktor (Daniel Fischer), šéfkuchárom by nemohol byť najcholerickejší michelinský maniak (Ľuboš Kostelný) a riaditeľka hotela by nesmela čeliť náletom chorobne žiarivého manžela Róberta (Richard Stanke). Ako to už v bláznivej komédii býva, v každej epizóde sa v hoteli ubytuje niekto, kto hotelový personál poriadne preskúša. Napríklad Indický kráľ, ktorý okamžite po príchode záhadne zmizne, či mladý boháč, do ktorého sa beznádejne zamiluje servírka Lily (Dominika Žiaranová). Zdá sa, že manažér Daniel je prefíkaný lišiak a poradí si s každým hotelovým problémom. Ešte keby si tak vedel poradiť s vlastným životom... (TV JOJ)

(více)

Recenze uživatele mira007 k tomuto seriálu (14)

Delukse (2019) 

Slovenský komediální seriál z prostředí luxusního hotelu, kterému šéfuje Z.Fialová a manažeruje ho A.Bárta, který se zakouká do uklízečky G.Marcinkové., takže celkem solidní sympatické obsazení ( v těch čtrnácti dílech se prostřídá většina jojkárských herců tak jako tak ) Nikdy jsem nevyhledával tv komediální seriály, protože jsem vždy potkal trapno bez vtipu, ale musím říct, že u Deluksu jsem se po dvou dílech naladil na vlnu, která měla pár momentů staré dobré francouzské veselohry a u většiny dílů jsem se vždy něčemu i zasmál. Ostatní postavy mi sice přišly nevyužité ( kuchař Kostelný nebo sexy servírka Žiaranová) nebo zbytečné ( opakující se Stanke ) ale vítězem je pro mne postava recepčního ( který mne po poloviny iritoval ) v podání Daniela Fischera, který byl jako Viktor jediný opravdový komik, který táhl většinu zábavného. ()

„Mystery shopping“ (2019) (S01E01) 

Alexander Bárta jako manažer hotelu, kde to funguje s týmem Fialová, Paulovič, Marcinková, Kostelný a Žiaranová a spol. Začátek tohoto komediálního seriálu je rozpačitý, až trapný, ale od poloviny jsem se zasmál tak jako u seriálu dlouho ne. ()

Skúška ohňom (2019) (S01E02) 

Oproti prvnímu dílu skoro bez vtipu. ()

Bazén pre Jutuba (2019) (S01E04) 

Za mne zatím nejzábavnější díl s bonusem Dominiky Žiaranové v baywatch plavkách a romantikou Bátrta vs.Marcinková. ()

Nájdi si svojho princa (2019) (S01E05) 

Deluks se stává solidní komedií nejen tím, že Žiaranová tady dnes loví boháče tím, že tam běhá ve spodním prádle (.... ikdyž decentně model 1996 ) ()

Kde je kráľ? (2019) (S01E06) 

...česky šišlající Ind v turbanu ve slovenském hotelu... už to by stačilo k zasmání. ()

Nadežda (2019) (S01E07) 

... už tam zase někdo běhá ve spodním prádle ( sexy Petra Blesáková v tangách jako Nadežda ) a asi to pomáhá, protože tohle byl asi druhý nejzábavnější díl. ()

Konkurenti (2019) (S01E08) 

Diana Mórová jako manažerka Džejnára .... to zní jako pokračování Talentu a ne Deluksu. ()

Viktorov ľúbostný život (2019) (S01E09) 

Delukse zraje jako víno a celkem dobře to šlape a je to překvapivě vtipné, ikdyž hlavním tahounem se stala postava, která mne do poloviny seriálu iritovala až se z ní stala jediná profi komediální postava - recepční Viktor v podání skvělého Daniela Fischera, který se tentokrát zakoukal do jedné z missiek Kristíny Kanátové, kterou si pamatuji z Čáry a Palacha. ()

Prsteň princeznej Sissi (2019) (S01E10) 

Vzácný prsten vs. kleptoman Noga - nejlepší díl Delukse. Z personálu hotelu na sebe vzal tvorbu humoru jen Daniel Fischer jako Viktor, ale já se po delší době smál od začátku do konce nějakého tv díla. ()

Svadba (2019) (S01E11) 

Marko Igonda poslední roky jede jen v komediích, tak vzal i job v Delukse a jako herecká stár Alex uspořádá ze dne na den svou svatbou, aby zakryl před bulvárem, že je bukvička. Jeden z nejzábavnějších dílů. ()

Prorock (2019) (S01E14) 

Arab kupuje hotel a je to mírně zábavné. ()

Hotelové lásky (2019) (S01E15) 

Vždycky jsem byl alergický na seriálové komedie točené v ateliéru jak na běžícím pásu s nuceným počtem rádobyvtipných scén, ale Delukse je asi druhá vyjímka potvrzující pravidlo. Nevím zda stárnu, ale já se zase nasmál i u tohoto třináctého dílu, kde se řeší milenci Miezga s Kavaschovou, kteří se potkají se Siposovou jeho manželkou a její kamarádkou, přičemž i ona má v hotelu dostaveníčko s milencem. Je to neoriginální zápletka, předvídatelné, ale ve výsledku zábavné s občasným uvěřitelným feelingem alá francouzské komedie s Funesem. ()

Madonna (2019) (S01E16) 

Námět falešné Madonny ubytované v hotelu mi přišel spíš trapný, takže jsem chtěl dát jednu hvězdu, ale pak přišla scény s autogramem a já šel v křečích smíchy do kolen tak, jak se mi to dlouho nestalo. Jestli tento typ televizního formátu má mít smysl, tak jen tehdy, když se u něj člověk zasměje, jinak zbyde jen primitivní hloupá blbina točená v ateliérech. Ano, poslední díl má v mém životě smysl za čtyři hvězdy, ikdyž už se na to nikdy nepodívám. ()

Reklama

Reklama