Reklama

Reklama

Kyky Ryky a pár vajec

  • Mexiko Un gallo con muchos huevos (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ryky se narodil jako zakrslé kuře. Ale, když chce zlý rančer zničit jeho domov a rodinu, tak se musí z plachého mladého kuřete stát odvážným kohoutem. On a jeho přátelé se spojí a prožijí velké dobrodružství, kde se ukáže, že velké činy mohou udělat i ti malincí. (Indigo Film)

Recenze (13)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Moc jsem mexickému animovanému filmu nevěřil, ale je vidět, že se tvůrci alespoň trochu snažili o to, aby svoje diváky bavili, což se i trochu povedlo s tím, že je na animaci vidět, že je mnohdy zjednodušená - vajíčka jsou jasným důkazem - ale i v jejich podání jsou pohyby velmi dobré. Příběh není novátorský, ale celkové provedení mi na průměr stačilo. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Mluvící vajíčka, oživlá slanina a hlavně Duck Norris! Pár věcí bylo na tomhle dílku docela originálních. Při scéně s chráničem úst a nápisem "Made in China" jsem se i trochu zasmál. Zbytek byl ale maximálně průměr. Animace nebyla úplně špatná, ale některé věci, jako třeba domy se mi vůbec nelíbily. Příběh byl tak průhledný, že už po cca patnácti minutách přesně víte, kam se to bude posouvat a jak to skončí a ani odkazy na Rockyho, 8. míly, Walkera Texas Rangera a ani ten Duck Norris to prostě nezachrání... Na druhou stranu některé charaktery jsou docela přijatelné a Rola (v anglickém znění) / tady vlastně Rykyho jsem nakonec měl i docela rád. Do kina bych na to asi nešel a šance, že si to pustím někdy znovu není příliš vysoká, ale jako jednorázová záležitost na odreagování se to docela dalo. 5/10 ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Písal som už komentár, ale zmizol, no neviem prečo. Napísal som len toľko, že ľudskú logiku ako poniektorý iní v takejto rozprávke netreba hľadať. V ktorej rozprávke so zvieracími protagonistami je logika? To, že niektoré momenty nie sú vhodné pre deti je ale novodobý fakt takmer u všetkých rozprávok. Ja som bol celkom milo prekvapený a pobavili ma parodovaní Muhamed Kiki, Jean Claude van Kacha či scénka z Karate kid. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Docela zvrácený film mluvící vajíčka s vlasama,brýlema a kdo ví čím ještě pak do toho slanina s očima , která , ale mluvit neumí a na závěr slepice co lítat neumí (jedna dokonce s brýlema k čemu jí jako byly?) zatímco kohout ano (nejspíše inspirace pro budoucí film Buchty a Klobásy). Celé je to jako by parodie na Rockyho mixlá Slepičím Úletem akorát tady místo, aby zvířata utíkala tak zachraňují farmu. Celá zápletka přestane dávat smysl zhruba od 10 minuty kdy zadluženou farmu na prodej někdo vsadí proti jiné nezadlužené a absolutně nikomu to nepřijde divné (proč si je ten chlápek nekoupil , když tam byla cedule jak kráva). Jediné co se zde pochválit jsou narážky na jiné filmy hned na začátku máme Hulka, Transformers a Frankensteina později třeba Karate Kid najde se zde i narážka na Snoop Dogga a Eminema a hudba a za to ty 2 hvězdy. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Ten koncept, že abych něčeho dosáhl, musím někomu rozbít hubu, mi do filmu pro děti vůbec nepasuje. Pak ta donebevolající nelogičnost, že vajíčka zachraňují slepičí farmu, aby se žádnému vajíčku nic nestalo?! WTF. To ostatní už tak nějak přecházím, ačkoliv jsem to neskousl. A protože ani dcerka to nedala a v půlce chtěla opustit kino, nemám se čeho chytit ani v tomto směru. Podpořili jsme mexickou kinematografii, ale nestálo to za to... ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Dosť pritiahnuté za vlasy. Miestami by som povedal že to bolo aj nevhodné pre mladšie publikum. Pár svetlejších okamžikov by som možno našiel, napríklad paródia na Karate Kid, alebo na Rockyho, to ale deti pochopiť nemohli. Prvý mexický animák čo som mal možnosť vidieť a hneď som bol sklamaný. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tvorcom tejto animovanej podivnej rozprávky sa nedá uprieť snaha o originalitu a zaujímavé postavičky, ale scenáristicky to teda bolo peklo plné nudy a klišé. Navyše animácie nestáli za veľa a skôr mi pripomínali veľmi nízko nákladový projekt, ktorý by si rád na seba zarobil. A okrem toho mi to prišlo ako akási zvláštna paródia na Rockyho spojená s Krstným otcom. Nič moc a slabé dve hviezdy. 30 % ()

BarVo odpad!

všechny recenze uživatele

Detskému filmu som zatiaľ odpad nedala... Hanba ma fackovala, na čo som to vlastné deti vzala do kina. Príbeh bez logiky a humoru, desná hudba, uvrieskané nesympatické zvery a vajcia (!?) - to by som ešte možno oko i dve privrela. Ale tie podprahové sexizmy vo filme pre menšie deti a pointa, že k šťastiu treba zmlátiť súpera a dostať prachy, to je trefa hodne vedľa. Nechápem, čo primälo distribútora dovliecť toto z Mexika až k nám. ()

M_crha 

všechny recenze uživatele

Docela nás to pobavilo. Děj je děcky průhledný, ale to asi tak má být, když je to pro děti. Rozhodně bych ale řekl že to z hlediska animace a líbivosti postav patří k tomu lepšímu. ()

pepe_r 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem dětský Rocky. Pro puberťáky to asi úplně neni , ty se raději podívají na Stalona ale jinak, legrační podívaná ()

DK197 

všechny recenze uživatele

Pohádka pro vegany. :D Na začátku zachraňuje slaaninu a vajíčko z oleje, když si chce dát zlý člověk snídani. :D Začátek absurdní a best :) ()

Reklama

Reklama