Reklama

Reklama

Pat a Mat znovu v akci

  • angličtina Pat and Mat in Action Again (více)
Trailer
Animovaný / Rodinný
Česko, 2018, 75 min (Alternativní 72 min)

Obsahy(1)

Přestěhovali se do nových domů, kde na ně čekají nové kutilské výzvy a nové příhody. Pro Pat a Mata není nic problém, ať již se jedná o boj s rojem včel, opravu elektrické sekačky, ucpaný odpad, boj s krtkem nebo stavbu nové skalky. Pro kutily není žádná komplikace překážkou a žádná výzva dostatečně velká. Vyčistit komín? Postavit nový plot? Naši kutilové si dokáži poradit s každým problémem. Kuťení je pro ně zábava a dokážou si ho patřičně užít. Našim kutilům vůbec není cizí ani moderní řešení a tak se stanou odborníky v užití solární energie nebo instalaci bezpečnostních kamer. (Bioscop)

(více)

Recenze (41)

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Pat a Mat jsou megaborci, a sebevětší kokotina o nich je megapovedená :-) To se snad ani nedá vykurvit... Buďte rádi že je máme. ()

Hojiko 

všechny recenze uživatele

Pata a Mata jsem jako malý vždy miloval. Nevím jestli to je tím, že jsem starší, ale tohle je hrůza. Vůbec to není vtipné a vůbec mě to nebavilo. Ty situace, které ''řeší'' jsou nezajímavé. Mluvení Pata a Mata mě velmi zklamalo. Tato pohádka byla vždy založena na tom, jak je úžasné, že nikdy nepromluvili ani slovo a i tak jsme se váleli smíchy po podlaze. Myslel jsem si, že to bude jeden příběh na celý film, ale jsou to několik epizod spojené dohromady, což znamená, že to není film. To rovnou mohli nechat epizody jako to bylo kdysi a nedělat z toho film, když to ani film není. ()

MP17 

všechny recenze uživatele

Epizody někdy slabší, někdy vtipné. Ty předěly s Genzerem a Suchánkem si tvůrci fakt mohli odpustit. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa by si Marek Beneš mal vybrať - buď natočí seriál alebo spraví celovečerný film. Tento snímok je bohapustou zlepeninou všetkých dielov nového seriálu "Pat a Mat nás baví" a takto fušerský kompilát dokáže diváka akurát tak naštartovať, teda aspoň mňa určite. Príbehy fajn, prístup tvorcov otrasný. Jednoducho, pokiaľ ste videli seriál, toto je ozaj zbytočnosť, a naopak. 40 % ()

mikiqex 

všechny recenze uživatele

Osobně bych ocenil méně prvoplánových gagů a více starého dobrého kutění. Chápu, že dětem to stačí, ale stejně. Přišlo mi zajímavé pozorovat, jak se děti a dospělí smějí jiným věcem. V některých epizodách jsem se ale zasmál třeba jen jednou, naštěstí taková sekačka byla fakt nabitá :-) Celkově mě Pat a Mat ve filmu bavilo o něco více, než toto. Dabované předěly hodnotím kladně za předpokladu, že je to jen "lepidlo" pro kino. ()

CZ_Milka 

všechny recenze uživatele

Zatímco u „Pat Pat ve filmu“ jsem se občas smála „na celé kolo“, jednotlivé epizody byly pěkně propojené výměnou filmu v promítačce a nakonec jsem dávala, trochu z nostalgie, ****, tady jsem se bohužel jen několikrát „uchechtla“ (vyloženě pozitivně hodnotím jen epizodu se sekačkou a kamerou), z Pata a Mata - kutilů toho moc nezbylo, původní hudba je také pryč a mluvené vsuvky mezi epizodami mě vyloženě rušily, hlasy Genzera se Suchánkem se vůbec nehodí. Pat a Mat prostě nemluví, tečka. Tentokrát za žádnou nostalgii přidávat nebudu, protože s původními krátkými filmy už to nemá bohužel moc společného... ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Nevím, proč je to avizováno jako celovečerní film, když se jedná jen o několik epizod nalepených za sebe, navíc ještě s rušivými mezititulky. Na druhou stranu se jedná o vtipné kousky, takže stále baví. Ale jako film tohle opravdu ne. I ta stopáž je neúnosná a začíná nudit. ()

M_crha 

všechny recenze uživatele

Dosud je to za rok 2018 nejlepší komedie. A popravdě ani ne, že by "znovu v akci" bylo super úžasné ale proto, že ostatní jsou výrazně horší. Bál jsem se, že to bude takové retro, protože co se s tím dá ještě udělat? Minulý film byl milý ale říkal jsem si, že v tom možná bylo i trochu nostalgie."znovu v akci" je opravdu krok dál a myslím, že správným směrem. Oba kuťáci se vyvíjej a mají na střeše solární panely a používají dron to co je pro mé děti úplně normální, stejně jako autodráha tenkrát pro mě. Je dobře, že nezamrzli v době vzniku a tímto příběhovým filmem to potvrdili. Je zde nová hudba, kdybych to někde nečetl tak bych to ani nezaznamenal a pak poslední věc předěly mezi příběhy jsou namluvené. Je to najednou překvapení na kterém jsem musel postupně přistoupit od názoru to asi nemuseli až po zhlédnutí celého filmu kdy jsem si říkal "a proč ne, vždyť je to vtipný". ()

titix 

všechny recenze uživatele

Bavilo mě to! Mám radost, že se Pat a Mat posunul dál a jsou moderní jdou s dobou, tím jsou pochopitelné i pro dnešní děti. Mám radost, že Marek Beneš našel tu správnou cestu k posunu a nešel cestou jako Krteček, 3D s dementní pandou. Za to palec nahoru a obrovská poklona. Hudba od Zdeňka Zdeňka není špatná, nakonec mi nevadí, ale jak jsem byl zvyklí na Skoumala tak na začátku mě to úplně nesedělo. No co se dá dělat Skoumal umřel a už nic nesloží. Příběhy jsou dobře vypointované a bavit se bude i dospělí. Skeče mezi příběhy jsou namluvené, byl to šok a hned dvakrát poprvé, že mluví a podruhé, že Suchánek s Genzrem. První jsem přijal řekněme vlažně a od třetího skeče jsem se v podstatě na každý další těšil. Je to nezvyklé, ale ve skečích bych řekl, že to je dobré rozhodně to není průser. Jestli by Pat a Mat měli mluvit i v příbězích tak to nevím líbí se mi to tak jak to je. Celkově 4 hvězdy rozhodně a 1 za to že Pat a Mat nešel cestou "vrazíme tam pandu a bude" :) ()

fila_B 

všechny recenze uživatele

Ano, je to stálice. Humor a nápady se drží zajetého modelu který funguje. Největší změnou je zjevně dabing. Není to špatné, je to o zvyku, přeci jen od dětství to známe němé a jeto podobné jako když by měl Bárta Simpsna dabovat někdo jiný než Dejdar. Nemohu nic vytknout dobré nápady, humor no a dabing na něj si každý musí udělat názor sám. ()

pepe_r 

všechny recenze uživatele

Sekačka je skvělá. Dabing skečů dabing mi přijde dobrý a vtipný, bavil mě. Celý díl si dabovaný nedokáži představit, ale nezavíral bych před tím dveře, možná to může být fakt dobré. Každopádně film je pohodový a jak jsem si v kině všiml baví dobře děti i dospělí. A protože je to film pro děti, tak hodnotím z pohledu jak se děti smály a jak je to bavilo jdnoznačně musím dát 5. ()

psekera 

všechny recenze uživatele

Je velmi příjemné vidět Pata a Mata na plátně, prostě si to lépe prohlédnete. Je vidět, že tvůrci jdou s dobou a nezasekli se v osmdesátých letech a to mě baví, používají solární panely dron tím osvědčeným patmatovským způsobem a to je milé. Film je poskládán, z jednotlivých příběhů jako minulý, pro malé děti je to ideální mají radost z toho , že se sosstředí vždy na příběh a nic jim neuteče. A největší změna je ve zvuku, hudba je od Zdeňka Zdeňka občas si odskočí k takovém pohodovému jazzu je to jiné ale né špatné, hodí se to a pak jsou tam vloženy krátké skeče a pozor v těch se mluví. Rozhodně to nepůsobí rušivě první bylo to překvapení, trochu nás to zaskočilo, ale skeče fungují. ()

kamilek2 

všechny recenze uživatele

Jen o pokračování málokterého filmu se dá říct, že je lepší než předchozí. V tomto případě jednoznačně se to povedlo. Film je zase složen z jednotlivých dílů, to je pro děti super dobře to poutá pozornost a pokud jim něco v jednom dílu ujde v dlaším si to vynahradí. Tenhle koncept je stejný jako dříve a je Ok. Co je novinka mluvící skeče jako předěly mezi díly. Skeč je výborný vtipný s pointou, dobrý nápad a navíc je namluvili Suchánek s Genzerem, pro mě bez výhrad je to příjemné osvěžení a baví to. Sám nevím pokud by mělo bát referendum jestli má Pat a Mat mluvit nebo ne tak co bych volil. Je jasné že to mluvení tomu dává další rozměr, ale zvyk je zvyk. Trochu mi vadila hudba, Zdeněk Zdeněk se blíží ke Skoumalovi, ale není to tam. Podle mě než tak nějak kopírovat Skoumala měl by někdo vymyslet prostě něco čistého nového. ()

mdf 

všechny recenze uživatele

Celkově zklamání.Po technické stránce a detailech super,ale co se děje příběhů,tak docela nuda, jestli jsme se tak třikrát zasmáli,tak to bylo moc.Přidané moderní věci,pračka,myčka,dron,ale ta klasická vtipnost a střeštěnost se někam vytratila. ()

Ajbell 

všechny recenze uživatele

Veľká slabota! Kulisy, hudba, zápletky a doplnenie absolútne sa nehodiacich hlasov do medzičastí..katastrofa. S pôvodnými Pat&Mat na akých som bol zvyknutý, už tento výtvor nemal veľa spoločného. Zmizla pekná krajinka, energická hudba, nestagnujúci dej. Oceňujem aspoň námahu čínskych priateľov. ()

StrikE94 

všechny recenze uživatele

Moje očekávání nebylo vůbec naplněno. Už jen to, že se jedná o jednotlivé epizody, které jsou ještě zcela prasácky uvozeny úvodními i závěrečnými titulky, na celkovém dojmu moc nepřidá. Jednotlivé příběhy mají dosti kolísavou kvalitu - Včely vs. Skalka kupříkladu. Upřímně, nejsem velký fanoušek epizod vznikajících v posledních zhruba 10 letech. Při sledování jsem však pochopil, že má svou logiku, že jednotlivé epizody mají necelých 10 minut, protože koukat na tohle více jak hodinu vkuse, mě vážně neskutečně nudilo. Hudebně to není špatné, ale zhruba po 3-4 epizodě jsem měl dost a poslední epizody jsem již protrpěl. Obávám se, že těmto dvěma kutilům dochází dech a více jak desetiminutovku již neutáhnou. ()

Reklama

Reklama