Reklama

Reklama

Zemři, monstrum, zemři!

  • Argentina Muere, Monstruo, Muere (více)
Trailer

Obsahy(1)

Venkovský policista Cruz vyšetřuje bizarní případ - v odlehlé oblasti v Andách bylo nalezeno torzo ženského těla bez hlavy. David, manžel Cruzovy milenky Franciscy, se stane hlavním podezřelým a je poslán do místní psychiatrické léčebny. David zločin svádí na nevysvětlitelné a brutální běsnění "monstra". Cruz narazí na tajemnou teorii zahrnující geometrické krajiny, horské motocyklisty a mantru uvězněnou v jeho hlavě – "zemři, monstrum, zemři". (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

curil 

všechny recenze uživatele

Ponuré, pomalé tempo, nuda. Už Jiří Šlitr v "Jonášovi" říkal: "S těma jihoamerickejma rytmama běžte do pr.dele!", na což se inspicient Balcar vyjádřil: "Škoda, že se nám to v těch Rokycanech nepovedlo". A já měl podobné pocity po ukončení filmu. Nevěděl jsem, jestli se mám smát při spatření "monstra", jež začíná podivným ocasem připomínajícím něco mezi obřím penisem a prodlužujícím se nosem princezny Bosany z "Veteránů", a pokračujícím hlavou v podobě vaginy s několika řadami zubů. Podivné stvoření je v opačném gardu k předchozímu ději, který měl budit hrůzu. V paměti mi z celého filmu na chvíli utkví torza žen a depresivní krajina s neustálým deštěm, po které v noci bloudí policisté s různobarevnými světlicemi. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Mysteriózní detektivka s dobrou atmoškou, ve které ale spousta věcí natolik nedává smysl, a ve finále je tak WTF až směšná, že jeden nechápe, co dělá v “Un Certain Regard” sekci Cannes FF. Někdy mi přijde, že Jižní Amerika je evropské kultuře a mentalitě ještě vzdálenější než Asie. Mimochodem, slavná hora Fitz Roy z plakátu “MMM” se ve filmu neobjeví ani zábleskem. [Cannes] ()

Reklama

Galerie (14)

Reklama

Reklama