Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Spojitost z minulosti poctivého policistu dovede k šéfovi gangu na útěku, který vysloví tajemné varování. Policista se pouští do boje, aby zabránil zkáze Bombaje. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

flu 

všechny recenze uživatele

Devítisetstránková knižní předloha byla ořezána až na kost, spousta dějových linií či zajímavých postav, které dělají Chandrův román tak výjimečným, skončila pod scénáristickým stolem a rozmáchle meandrující děj byl maximálně zhuštěn a místy dostal až téměř akční tvář. Nicméně veškeré klíčové ingredience téhle kriminálně-politické ságy z Bombaje/Mumbaje naštěstí zachovány zůstaly a jak filmařina (bollywoodský auteur Anurag Kashyap se holt nezapře) tak herecké výkony rozhodně patří k tomu lepšímu, co lze v televizi aktuálně vidět. A kdyby ničím jiným, tak jen tím, že hned v úvodu prvního dílu zazní replika "Do you believe in God? / God doesn’t give a fuck", Netflix navždy posunul hranice toho, co je v indické filmové a televizní produkci považováno za přípustné. ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele

V záplavě šílenejch indickejch filmů, kterejch je na Netflixu víc, než kolik jsem viděl českejch, se objevila lahůdka - indickej seriál! A stejně jako většina zemí usilovně vnesla na Netflix seriálovou pecku, je i Sacred Games až překvapivě kvalitní věc s výborným nosným příběhem, skvělou strukturou vyprávění, s fajn soundtrackem a i s dobrými hereckými výkony, mezi kterými si sice nenajdete svýho hrdinu, zato s nimi projdete vší tou špínou, násilím a depresí. Ku prospěchu hraje i - pro nás méně známá - indická kultura a exotičnost. Nebojte se toho, Jižní Amerika má Narcos, Itálie Suburru a Indové nám dali odpověď v podobě Sacred Games! ()

Reklama

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Príliš prekombinovaný pribeh, neprehľadna spleť postáv a udalostí. Samá politika a vykon hlavnych predstaviteľov to žiaľ nezachranil... ()

Fony 

všechny recenze uživatele

Série 1: První díl slušně navnadí, pak následuje změť nudy a spousty nezajímavých postav. Na poslední dva tři díly se dá zase dívat, i když... člověk občas ani neví, na co se to dívá. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo dost zajímavě, ale pak se to převrátilo k rutině a spíše nudilo a až konec to zase trochu zvedl. Na můj asi první seriál z Indie to nebylo špatné. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Seriál byl natočen podle románu „Sacred Games“ od Vikrama Chandra. (Sairina)

Reklama

Reklama