Reklama

Reklama

VOD (1)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Jako já vím, že tyhle filmy ve stylu jde někdo někam pařit a něco se stane moc inteligence nepobraly, ale co bylo tohle mě hlava nebere. Takže 3 šlápoty jdou do Španělska domluvit kontrakt pro firmu jedné z nich. Jedna z nich se zamiluje hned do druhého chlápka co tam vidí (prvním byl taxikář pokud nepočítám kolegy z práce) on to samé do ní (první byla jakási djka pokud nepočítám její kamarádky) a tak ona za ním jede do Ibizu kde vystupuje a potom nazpět. Celý film má pouze jednu vtipnou scénu (tu v traileru s nasvíceným pokojem a zbytky semen) jednu fekální (s posraní od ptáka je taky v traileru) nulové herecké výkony (to co za hovna jim leze z úst by mohlo v klidu konkurovat všem Kameňákům) a scénář též neexistoval Na závěr perličky z filmu 1. Ten co má dojednávat s ní tu smlouvu je dj a za celý film zahraje 2 slovy dva songy 2. Celý film je těžce sexistický a to až do takové míry , že ty 3 pizdy vyloženě všady vyřvávají, že jdou šukat a funguje jim to nemluvě o tom, že pokud chtěly roztahovat nohy chlapom na počkání nemusely tam ani jet a ,mohly to dělat v Usa 3. Od zhruba 15 minuty filmu zde není scéna kde by někdo neřekl něco ve stylu jsem na sračky mám v sobě drogy tak, že nespíše dotaci na tento film poskytl nějaký drogový gang 4. Na konci si režisér nemohl dokonce ani odpustit feministické pindy ve stylu chlap, když chce ženskou musí za ní přijet co na tom, že on je úspěšný dj a má domluvené koncerty různě po světě a ona nezaměstnaná a nedávalo by to smysl ani nepřemýšlel 40 procent pouze za hudbu ()

rasttea 

všechny recenze uživatele

Richard sám si zaslouží 3 hvězdy :) Film udržel mou pozornost, vše drželo hezky pohromadě: ostatní herecké výkony velmi přirozené, hudba, lokality, kamera, střih, scénář, to vše dá čtvrtou hvězdu. Come on, kdo někdy nezatoužil udělat něco nezodpovědného.... Kdo píše o nezodpovědnosti s despektem - to jen poukazuje na čirou závist, a že toho sami nejsou schopni, i když jsou třeba zacyklení a zamrzlí na jednom životním bodě. Tady se to holkám podařilo, ona samozřejmě tady ta nezodpovědnost má pointu (akce/reakce), krásně poukazuje na to, jak se skupinka dokáže podržet, a ještě to má třešničku na dortu, ale to nebudu prozrazovat ;o) ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Prošel jsem kolem odpadu, co to doprdele bylo, Tři starší kámošky se díky své debilní hnusné kámošky která musí použit energetickou vaginu pro práci dostanou do světa kde se snaží trapně bavit protože vůbec neví jak to chodí doopravdy. Jediné co chválím je Dj a hudba která se celkem dala. Bože sračky jim lezly z huby tohle se fakt nedalo. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Holčičí film, který ničím originálním ani dobrým nemůže zaujmout. Možná jediná dobrá věc na celém filmu je hudba, která je skvělá a dá se poslouchat. Hlavní hrdinka je nevýrazná a obyčejná, divím se že vůbec jako herečka prorazila. Z ostatních jejích kamarádek je mi známá akorát Vanessa díky SNL. Ani příběh není nijak překvapivý, vlastně to nemá vůbec žádnou gradací či zápletku. Prostě nuda. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Typický party movie, ktorý je na prvý pohľad vcelku šialený a prepálený, no napriek tomu sa mi prekvapujúco pozdával. Samozrejme, nebolo to nič výnimočné, ale určite lepšie ako sú doterajšie hodnotenia (43%). Silno energické postavy a svojské dialógy tomu dosť pomohli. Dejovo to bolo dosť triviálne, a hoci nie som žiadny party typ človeka, ani milovník takýchto Ibiza akcií, no v konečnom dôsledku som sa celkom fajn bavil. 3* ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Film sa natáčal v Chorvátsku, Srbsku a New York City. (dwdb)
  • Film bol inšpirovaný reálnymi udalosťami, ktoré sa stali scenáristke Lauryn Kahn. (dwdb)

Reklama

Reklama