Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pepan Novák, bývalý policista a nyní starosta Kameňákova, opožděně přihlásí své městečko do celostátní soutěže o Pozitivní město roku. V ní vítěz obdrží od ministerstva 100 milionů korun. Soutěžící města musí splnit řadu kritérií, která jsou pro Kameňákov takřka nesplnitelná. A tak má zastupitelstvo před sebou nelehkou výzvu. Pepan ve výhře vidí jedinou možnost, jak opět naplnit prázdnou městskou kasu a zaplatit dluhy. Domů se k němu z Austrálie vrací dcera Julie, která si s sebou přivádí snoubence Ládíka. Manželka Vilma však v Austrálii zůstává a chce se na dálku rozvést. To učitelku Vlastu ještě víc povzbudí v úsilí získat starostu jen pro sebe. A zatímco se na radnici pokoušejí vymyslet, jak v soutěži uspět, je přepadena místní benzinka. Policisté mají za vzor Chucka Norrise. Budou nekompromisní jako on? (TV Nova)

(více)

Recenze (43)

Frca 

všechny recenze uživatele

Je to blbost? Ano. Ale zase na druhou stranu se tam člověk občas i dobře zasměje, stejně jako u Krejzových na TV Prima. Naopak, už téměř nesnesu Ulici. Dřív jsem se na to díval a v bylo to docela v pohodě. Teď však každou epizodu doufám, že některé postavy ze seriálu navždy zmizí. Ale zpět ke Kameňáku. Stále tam hraje sympaťák Vašek Vydra, což je u mě velké plus. I když jsou vtipy občas trapné... Dá se to a budu sledovat dál ()

Ozzy2 odpad!

všechny recenze uživatele

Je hrůza, jakou cestou se vydala TV studia.V pondělí multikulti výchova prostřednictvím dvou největších odpadů v historii Rapl2 a procikánského Most! a v pátek tohle.Asi mají zbytečně moc peněz, jinak by si rozmyslely točit takové humusárny pro vymaštěné palice, které jen tupě čumí na barevné obrázky s lahváčem desítky v ruce a a vypínají malý mozek, protože místo velkého mají v hlavách nasráno. ()

Reklama

borohub odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je zde vidět alespoň mírné poučení z Vánočního kameňáku a sice odebrání trapného jinglu po každém "vtipu". Podobně jako u Vánočního kameňáku se ale jedná o náhodnou posloupnost provařených vtipů, které se mnohdy ani nehodí. Příšerně otravné byly reklamy, jedna byla cca 15 minut po začátku, další 10 minut po konci předchozí reklamy a další asi 15 minut před koncem. Docela se divím, že něco takového šoupnou na hlavní vysílací čas v pátek, ale co si budeme nalhávat konkurence je naprosto mizerná, takže věřím tomu, že to bude i docela úspěšné.. 8% ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Původní tři Kameňáky celkem beru. Není to nikterak inteligentní zábava, ale ač vysoce absurdní, scénář dává relativně smysl. Tady se stupňovaně opakuje standard, jaký nám nastolily poslední Kameňáky. Nepřetržitá a bezduchá kadence vtipů, které opravdu pobaví a překvapí maximálně v 10% případů (například povolání znásilňovače). Následuje dlouhé nic, do čehož Dejdar chrlí jeden vtip o Norrisovi za druhým a ostatní herci se jen pitvoří a chovají hloupě. Vzhledem k dalším dílům (a ukázkám na ně) není o co stát. I ta Ulice poskytuje při svém 3629 dílu větší zábavu, než tohle. Však si to někdy zkuste porovnat... ()

Nach odpad!

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od toho jednoduchý humor, který mě alespoň pobaví na úkor příběhu, který bude dementní. Jenže jsem dostal dementní příběh s dementníma postavama a s humorem tak blbým, že ani není vtipný. Hláškující policista točící se okolo Chucka Norrise je jen vrchol ledovce. Tady charaktery prostě jsou jen aby se pokoušely o humor, který jim nejde. Více o nějaké sympatie a získat si diváka jim nejde, a proto jsem to vypnul. Zlatá stará trilogie od Trošky. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama