Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Starosta Pepan Novák má těžkou hlavu z celostátní soutěže o Pozitivní město roku. Potřebuje nutně městečko Kameňákov mediálně zviditelnit. Navíc se u něho doma objeví a ubytují rodiče Ládi, snoubence jeho dcery Julie. Jsou to invazivní vyžírkové z moravské vesnice Paštěkovice. Tonda Kašpar, bývalý vojenský „generál“, notorik a zelený mozek, a jeho manželka Běta. Pepan cítí, že se jich musí co nejrychleji zbavit. Učitelka Vlasta se mylně domnívá, že Běta je její sokyní v lásce, a rozhodne se ji zničit. Násilný čin bedlivě monitoruje nová policejní posila - rotný Šilhavý. Pepan s hrůzou zjišťuje, že má-li Kameňákov splnit soutěžní limit pro města s více než 10.000 obyvateli, bude muset Kašparovi domestikovat. (TV Nova)

(více)

Recenze (8)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebylo to tak hrozné, i když chyběly vtipnější a sevřenější scény, jaké měl první díl - všechny policejní, školní a až na jeden všechny doktorské stály za prd. Ale moravská rodinka mě pobavila ("Daj tam našu televizu!") a vlastně i bojovná žena v domácnosti. Btw, netrpí Timková anorexií? ()

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kousek jsem viděl. Záběr na ulici, tam jsou policajti, hodíme pár vtipů o policajtech. Přepneme do nemocnice a hodíme pár vtipů o doktorech... Co by mohlo tento koncept aspoň trochu zachránit by bylo, kdyby to nebyly ty nejprofláknutější vtipy ze všech. Když doktorka žádá po dědovi stolici, moč a krev a divák nekonečné 3 sekundy čeká, až jí děda nabídne spodky, kde je všechno, tak opravdu odpadá i poslední důvod, proč se na něco takového dívat - aneb potřeba totální lobotomie po pracovním dnu. ()

borohub odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvních pár minut se mi i docela líbilo (přišlo mi to jako návrat ke starším kameňákům), potom to už zase byla posloupnost náhodných "vtipů" - opět jsme si poslechli spoustu trapných fóru o Chucku Norrisovi (postava Dejdara mě snad ze všech postav sere nejvíc). Druhý díl byl ale celkově o trochu zábavnější než první díl. 10% ()

Jum 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je tam všechno co tam má být a co bych od takového seriálu mohl očekávat. Výsledek se podařil. Ten kdo si hraje na inteligenta a seriál se mu nelíbí, tak ať se na to nekouká! ()

Reklama

Reklama