Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Starosta Pepan Novák má těžkou hlavu z celostátní soutěže o Pozitivní město roku. Potřebuje nutně městečko Kameňákov mediálně zviditelnit. Navíc se u něho doma objeví a ubytují rodiče Ládi, snoubence jeho dcery Julie. Jsou to invazivní vyžírkové z moravské vesnice Paštěkovice. Tonda Kašpar, bývalý vojenský „generál“, notorik a zelený mozek, a jeho manželka Běta. Pepan cítí, že se jich musí co nejrychleji zbavit. Učitelka Vlasta se mylně domnívá, že Běta je její sokyní v lásce, a rozhodne se ji zničit. Násilný čin bedlivě monitoruje nová policejní posila - rotný Šilhavý. Pepan s hrůzou zjišťuje, že má-li Kameňákov splnit soutěžní limit pro města s více než 10.000 obyvateli, bude muset Kašparovi domestikovat. (TV Nova)

(více)

Recenze (8)

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kousek jsem viděl. Záběr na ulici, tam jsou policajti, hodíme pár vtipů o policajtech. Přepneme do nemocnice a hodíme pár vtipů o doktorech... Co by mohlo tento koncept aspoň trochu zachránit by bylo, kdyby to nebyly ty nejprofláknutější vtipy ze všech. Když doktorka žádá po dědovi stolici, moč a krev a divák nekonečné 3 sekundy čeká, až jí děda nabídne spodky, kde je všechno, tak opravdu odpadá i poslední důvod, proč se na něco takového dívat - aneb potřeba totální lobotomie po pracovním dnu. ()

Blue.Shark odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle už snad ani není možný. Vždycky si myslím, že horší už to nebude a oni vždycky objeví hlubší dno. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebylo to tak hrozné, i když chyběly vtipnější a sevřenější scény, jaké měl první díl - všechny policejní, školní a až na jeden všechny doktorské stály za prd. Ale moravská rodinka mě pobavila ("Daj tam našu televizu!") a vlastně i bojovná žena v domácnosti. Btw, netrpí Timková anorexií? ()

borohub odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvních pár minut se mi i docela líbilo (přišlo mi to jako návrat ke starším kameňákům), potom to už zase byla posloupnost náhodných "vtipů" - opět jsme si poslechli spoustu trapných fóru o Chucku Norrisovi (postava Dejdara mě snad ze všech postav sere nejvíc). Druhý díl byl ale celkově o trochu zábavnější než první díl. 10% ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama