Reklama

Reklama

Obsahy(1)

S Pepou Novákem se na dálku přes Skype spojuje jeho manželka Vilma, která v Austrálii nenalézá vysněné štěstí a uvažuje o návratu do Čech. Také nechce přijít o případnou svatbu dcery Julie. Žádost o rozvod zatím ještě nepodepsala. Její ambiciózní pedagogická kolegyně Vlasta usiluje nejen o osamělého Pepana, ale i o post ředitelky školy. Vydatně jí v tom pomáhá poradce Milouš, protože dalším hodnotícím kritériem soutěže o Pozitivní město roku je oblast školství. Stávající ředitel se řízení školy patřičně nevěnuje, protože mu veškerý čas zabírá jeho mladá milenka. Do toho všeho začne ve městě řádit „Kalhotkový fantom“. Ženám za bílého dne záhadně mizí spodní prádlo a policisté se jej marně snaží dopadnout. K pátrání se nakonec přidává celé město. Kameňákovu se dostává nechtěné mediální slávy a chtivá Vlasta se stává ředitelkou. (TV Nova)

(více)

Recenze (10)

kingik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Věnováno kalhotkovému fantomovi. Pokud jste na tenhle přízrak z Kameňákova zvědaví, měly by především divačky zvážit, zda nebude lepší tuhle epizodu sledovat naostro. Neviditelný maniak sofistikovaně obírá kolemjdoucí obyvatelky o jejich kalhotky, ušetřena jeho lačnosti nezůstane ani Žilková s Bendovou. Páchat tohle před diváky pátečních večerů nemusí být trestem proti zábavě, ovšem po předchozím slaboduchém dílu už byl jen krok k nejednodušším fórkům, kterým by se už nesmál ani sběratel kalhotek, jemuž chybí ve sbírce už jen úlovky spoďárů Ariany Grande. Dějově je to sice tak trochu hanbaté, jenže pořád se čeká na kloudný vtip. Už dvě epizody žádný valný nepřichází, a tak přichází slušný ponor. Úplně nejhorší je, s jakou vytrvalostí dokáží tvůrci a Dejdar omílat vtipy o Chucku Norrisovi, to je rovnou na pověšení. Jinak už se blýská na vtipnější časy, pokud už tedy konečně dorazí slibovaná Vilma Jany Paulové, je možné, že v tandemu s Václavem Vydrou to ještě zachrání. Nespoléhal bych na to, neb už se to nalézá v jakémsi bahnitém močále, kde se vtipy brodí nevtipnými úseky, na které nestačí ani kilometrová tyč, abyste nezahučeli. Takže spoléhejme raději na další půvabná páteční setkání, při nichž se občas vtip vyloupne už ze zdánlivě mrtvé hmoty. 4/10 ()

Meev 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jak se nám vyvíjí nový seriál? Díl o větru, který krade kalhotky... to mluví za vše. Ale ne! Nebuďme hned tak uspěchaní, třeba to bude podané nějak kreativně s nečekaným rozuzlením. Třeba to nebude nával vtipů na sobě a bude tam alespoň nějaká koukatelná vedlejší zápletka. Ale o tomhle se asi může tomuto seriálu jen zdát. ()

Fracek odpad!

všechny recenze uživatele

To už je větší pravděpodobnost, že si ustrouhnu masíčko při strouhání brambor na placky než se u této bujaré lidové taškařice s většinově okoukanými herci jen pousměji ... ()

Hanver odpad!

všechny recenze uživatele

Jednim slovem priserne. Celocasove nudne, no, to jsem cekal. Vilnost 60ti lete Zilkove, odkvetle Bendove ma potencial divaka dokonale znechutit a fakt, ze dej se toci kolem kradezi a zaroven ochrany kalhotek techto a podobnych sexbomb mu muze nadlouho sebrat sexualni apetyt. Finalni "vagina wall" ala Kamenakov, jejimz stredobodem jsou Vydrovo trencle slozi podle me i nejotrlejsiho soukupovce. Ctu tady, ze reziserem serialu je jakysi Jiri Diarmaid Novak. Myslim, ze je to tiskova chyba, spravne ma byt Jiri Diarrhea Novak. To vystihuje toto dilo lepe nez 1000 slov. ()

Jum 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je tam všechno co tam má být a co bych od takového seriálu mohl očekávat. Výsledek se podařil. Ten kdo si hraje na inteligenta a seriál se mu nelíbí, tak ať se na to nekouká! ()

Reklama

Reklama