Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Starý Fousek konečně vyhrává na los 10 milionů. Zbytek života se rozhodne strávit po boku nové atraktivní manželky a vyhlašuje na ni konkurz. To se velmi dotkne jeho partnerky Sáry. Milouš má pro radní další radu - Kameňákov by se měl sportovně zviditelnit, protože sport je dalším kritériem v soutěži o Pozitivní město roku. Navíc by to pozvedlo hrdost občanů na své město. Také Pepíkova sázková kancelář by si mohla přijít na své. Radnice tedy obnovuje činnost fotbalového klubu FC Kameňákov za sponzorského přispění nového mecenáše Fouska. Trenér a řezník Standa dává dohromady tým proti diviznímu týmu z Liškovic. Každému je jasné, že proti silnému soupeři nemají domácí šanci. Ledaže by se do hry zapojil erektivní nápoj z modrého pramene a na pomoc přijela nějaká věhlasná posila. Místo nové manželky si Fousek nakonec odvádí domů svou Sáru. Vyhrané miliony si totiž bláhově uložil na její účet... (TV Nova)

(více)

Recenze (7)

Jum 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Recenze tady jsou trochu OMYL. Já taky slyším od kolegů z práce (kteří si hrají na filmové kritiky) jaká je ten seriál sračka, ale oni zatím viděli každý díl. Tak to je nechápu. Asi je k tomu někdo nutí (ten seriál sledovat) Říkám: komu se to nelíbí, ať na to nekouká... Já Kameňák sleduji rád a fakt se jim to povedlo. Moc jsem od toho nečekal, ale vtipy-příběh-postavy - vše je tak jak má být :-). Hodnocení na CSFD 17% si rozhodně nezaslouží. ()

Reklama

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Haló paní, to jsou vaše kozy?“ ptá se vyvinuté pasačky herec s tím, že kozy zabírají místo na fotbalovém hřišti. „A čí by asi tak byly?“ odpovídá překvapeně blondýna, která si myslí, že má chlípný starosta na mysli její bujné poprsí. Ano Angel Wicky má opravdu pěkné kozy! jinak ty hlášky super... takže 4 hvězdy = 75% ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama